Now Reading
Premiile Femeia Anului 2012

Premiile Femeia Anului 2012

Revista Psychologies

Consilierea mamelor aflate in situatii dificile de viataAndreea Marin Banica, pentru proiectul „Scoala mamelor”, cel mai amplu proiect de consiliere si asistenta gratuita a mamelor aflate in dificultate, si pentru statutul de Ambasador Avon Romania Campania pentru Sanatatea Sanilor.

Trofeu acordat de Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing Avon Romania si Moldova.
 

Gala Premiilor Femeia Anului a fost prezentata pro-bono de Iuliana Tudor, TVR 1, prezentatoarea emisiunii “O data-n viata”.

Momentul artistic a fost sustinut pro-bono de trupa Devas, din Brasov.

Evenimentul a fost transmis live pe internet pe site-ul revistei www.avantaje.ro prin intermediul serviciului Digi Net, furnizat de compania RCS – RDS si pe siteul www.avonconnects.ro

Si la aceasta editie, gazda evenimentului a fost JW Marriott Grand Hotel, partenerul traditional al acestui eveniment.

Lansata in octombrie 1995, Avantaje a devenit un succes imediat, impunind un nou stil in presa adresata publicului feminin.

Cu o audienta de peste 350.000 de cititoare in fiecare luna (audienta cumulata pentru editia tiparita si on-line), Avantaje este ghidul practic si complet al femeii moderne, dedicata familiei, carierei si implicata in viata comunitatii.

Evenimentul de anul acesta a fost centrat pe conceptul de respect pentru femei – respect pentru valorile feminitatii si pentru tot ceea ce femeia aduce umanitatii. Avantaje sprijina Campania Respectului pentru Femei, demarata de Avon impotriva violentei domestice din Romania.
 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Pages: 1 2 3
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!