Now Reading
NetBet, un operator care acordă o atenție deosebită Jocului Responsabil

NetBet, un operator care acordă o atenție deosebită Jocului Responsabil

Revista Psychologies
netbet-un-operator-care-acordă-o-atenție-deosebită-jocului-responsabil

NetBet, primul operator din țara noastră licențiat de ONJN după schimbarea legislației, și-a făcut o prioritate în promovarea distracției responsabile. În acest sens, NetBet le oferă utilizatorilor mai multe instrumente prin care pot face ca jocurile de noroc să aibă strict rol recreațional și să nu se ajungă la nedoritele excese.

În țara noastră, procentul jucătorilor care depășesc linia roșie este în media Uniunii Europene, dar operatorii de top, cum este și cazul NetBet, fac eforturi pentru a scădea și mai mult numărul celor care fac excese.

În acest sens, NetBet a demarat de ceva timp un amplu proces prin care promovează jocul responsabil pe platforma sa, ca o activitate distractivă de încercat în timpul liber pentru a ieși din rutină. Utilizatorii NetBet au la dispoziție numeroase instrumente prin care pot evita nedoritele excese. Astfel, utilizatorii își pot stabili inclusiv limite de depozit, de pierdere sau de pariu, în așa fel încât să își gestioneze bugetul cât mai bine. Limitele pot fi stabilite săptămânal, lunar ori chiar anual.

Pentru a face acest lucru, utilizatorii trebuie să urmeze acești pași:

  • Conectare în contul NetBet
  • Accesarea balanței
  • Intrarea în secțiunea Joc Responsabil și apoi la Limită de Pierdere/Pariu
  • Activarea limitării și stabilirea duratei de timp și a limitelor
  • Salvarea modificărilor

Utilizatorii își pot stabili și limitele de depozit, urmând pași similari, cu mențiunea că secțiunea ce trebuie accesate este Limită de Depozit.

foto netbet joc responsabil

NetBet le oferă utilizatorilor și posibilitatea de a lua o pauză

Se spune că una dintre cele mai proaste decizii la jocuri de noroc este să joci la recuperare întrucât există riscul să pierzi și mai mulți bani. Tocmai pentru a evita astfel de situații, NetBet le oferă utilizatorilor și posibilitatea de a-și pune o pauză contului. Din secțiunea de Joc Responsabil – Pauză, utilizatorii își pot suspenda contul pentru o perioadă de 24 de ore, 48 de ore, 7 zile sau 30 de zile. După introducerea parolei se apasă pe Salvează și utilizatorul nu va mai putea accesa jocurile NetBet în intervalul setat.

Jucătorii își pot activa un timer automat

Pentru a nu pierde noțiunea timpului, NetBet le oferă utilizatorilor și posibilitatea să activeze un timer de sesiune. În cazul în care acesta este activat, jucătorul va fi deconectat automat de pe NetBet după perioada de timp selecționată. Timer-ul poate fi setat pentru intervale ce variază între 10 și 120 de minute. Pentru a activa această setare, jucătorii trebuie să intre tot în secțiunea Joc Responsabil – Timer Sesiune.

Utilizatorii se pot auto exclude

În plus, utilizatorii au posibilitatea să își suspende contul și pentru perioade mai lungi, indiferent că e vorba de secțiunea de pariuri sportive ori de cea de casino, unde pe pacanele NetBet găsesc cel mai mare număr de jocuri din țara noastră, peste 2.800. Dacă doresc să ia o pauză de la jocuri de noroc în care simt că simt că riscă să dezvolte o dependență, utilizatorii sunt invitați să ia în considerare opțiunea de Auto Excludere. Aceasta este valabilă pentru 6 luni, 1 an, 3 ani, 5 ani ori pe termen nelimitat. În cazul în care această opțiune este activată, procesul este ireversibil.

NetBet blochează accesul minorilor pe platforma sa

Pe lângă faptul că promovează constant un joc responsabil, NetBet pune mare accent și pe protecția minorilor. În acest sens, toți utilizatorii de pe platformă sunt verificați în așa fel încât minorii să nu acceseze în mod ilegal platforma licențiată de ONJN. Verificarea KYC a utilizatorilor NetBet se face în doar câteva minute prin urmarea unor pași simpli.

Fiecare jucător trebuie să își verifice identitatea prin trimiterea unor documente. Contul se verifică rapid și utilizatorii se vor putea bucura ulterior de toate serviciile NetBet, într-un mediu sigur și responsabil. De altfel, NetBet pune mare accent pe protecția datelor clienților și toate tranzacțiile sunt securizate.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top