Now Reading
Tort de fructe

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Tort de fructe

Culori si arome din belsug, fara E-uri si fara prea multa bataie de cap. Un fel de „pick and mix” cu un fel de „mix and match” care va fi vedeta cinei festive.

Ingrediente:

  • 1 blat simplu (fara cacao)
  • 200 g rahat de fructe (culori aprinse, ca sa se vada frumos in compozitie)
  • 1 compot ananas
  • 1 compot coktail fructe
  • 2 lamai
  • 1 portocala
  • 1 kiwi
  • 2 banane
  • 400 g frisca
  • o cutie mare cu piscoturi

Preparare:

Se taie blatul in trei bucati, se insiropeaza cu zeama de la compoturi si zeama de la o lamaie.

Se pun in masina de tocat: portocala si lamaile, cu tot cu coaja, raha­tul, bananele.

In aceasta compozitie se pun 200g frisca si se amesteca usor. Este indicat sa nu se amestece foarte repede pentru ca bucatelele de rahat sa ramana intregi.

Dupa ce s-a omogenizat, se adauga ananasul taiat bucatele (1 cm).

Compozitia se pune intre foile blatului, iar tortul se orneaza cu frisca, fructe si, pe margini, piscoturile..

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!