Fostul iubit, deși aflat într-o altă relație, flirta cu mine. I-am recomandat să se trezească…

Am încercat o relație de amiciție cu fostul iubit. Mare greșeală! Odată în plus, mi-am amintit de ce am ieșit din relația respectivă…

Citește și:

Uneori, să mimezi un orgasm se poate întoarce împotriva ta…

Nu îmi place când prietenii mei bărbați încep să-și bârfească partenerele în fața mea

Ne-am despărțit acum 2 ani pentru că partenerul meu era incapabil să nu flirteze cu tot ce prinde. Totodată, nu încheia în realitate nicio relație.

Toate fostele lui erau prezente în viața lui… unele pe motiv că „încă suferă și nu au depășit despărțirea”. El, băiat atent și generos, le păstra în preajmă… pentru confirmări și validări.

Ce poate fi mai interesant decât să trăiești cu impresia că ești atât de minunat încât fostele partenere nu te pot uita?

Toate adunate, mi-au dat cu minus relațional, respectiv… nu, mulțumesc, nu îmi caut un partener nesigur, care caută confirmări pe unde apucă. Așa că ne-am despărțit. Și, contrar povestirilor lui despre alte relații, eu chiar l-am depășit cu succes.

Cu această ocazie, am aflat și cum „nu era uitat” de celelalte. Omul nu întrerupe relația. Prin urmare, la câteva luni de la despărțire, mi-a propus o amiciție.

Cum nu mai existau sentimente de partea mea, am zis ok. Respectiv, limite clare: suntem amabili unul cu celălalt, cum e civilizat, vorbim rar și pe tonuri neutre, nu rememorăm nimic din relație. Cel puțin, mie îmi erau clare limitele.

La scurt timp au început flirturile și apropo-urile. I-am atras atenția și am întrerupt comunicarea cu el ca să își revină.

Voiam să înțeleagă că nu asta vreau, nu asta urmăresc, iar o „împăcare” este absolut exclusă. După alte câteva luni de pauză a revenit. Avea o nouă relație. Nu m-a interesat prea tare, i-am zis că mă bucur pentru el și l-am privit la fel de amical.

Nu a durat mult până la apariția noilor flirturi și apropo-uri. Rememorări ale momentelor intime.

Întâmplător, ne-am întâlnit pe stradă într-o zi, iar el, „amical”, m-a luat în brațe și mi-a pus o mână pe fund. Pe moment i-am atras atenția că nu sunt domeniu public și nu îi permit astfel de bădărănii. Cum spuneam, după ce am încheiat relația, omul îmi dădea cu zero. În plus, avea și o relație nouă.

M-a frustrat incidentul, dar el nu a înțeles mesajul. A urmat o serie de mesaje virtuale flirtante și intruzive. Așa că i-am comunicat că poate e momentul să se trezească….

În primul rând am înțeles mai clar ce comportament avea și cum de tot gravitau fostele iubite în jurul lui. Nu știu ce reacții aveau ele la comportamentele lui, dar nici nu mă interesează.

Eu am reacționat cum am simțit. Respectiv, i-am transmis să nu mă mai contacteze întrucât este complet deplasat. Că dacă nu dorește să își respecte actuala iubită, este fix problema lui, dar asta nu se va întâmpla cu mine în ecuație.

Că atențiile lui mă deranjează, nu mă flatează. Că nu am nevoie de confirmări din partea lui și nici nu trăiesc vreun sentiment arogant că „nu mă poate uita”.

Din contră, mi-a punctat foarte bine în minte motivele pentru care am încheiat relația cu el și consider că o amiciție este un concept abstract pentru el. Pe scurt, să caute în altă parte.

Recunosc, m-a deranjat foarte tare atitudinea lui. Chiar mă gândesc, oare sunt femei flatate de așa ceva? E cineva care să-și dorească să fie „flatată” de oricine? Care permite asemenea relaționări cu foști iubiți? Mai ales dacă nu vrei să reiei relația vreodată?!

Eu realizez că am avut baftă să văd ce fel de om este și să plec din relație. Dar am greșit acceptând o prietenie.

Foto: shutterstock.com

Loading...
Comentează și tu
Recomandări
Cum să ai o nouă relație de cuplu? Ieși din casă!
Cum să ai o nouă relație de cuplu? Ieși din casă!

După ce m-am văitat mult timp că mi-ar plăcea să am o nouă relație de cuplu, dar nu găsesc pe nimeni, am primit și cel mai simplu răspuns posibil: întâi, să ies din casă.

Citeste
Confesiuni: Tu cum remediezi un conflict cu partenerul de cuplu?
Confesiuni: Tu cum remediezi un conflict cu partenerul de cuplu?

Știm deja că certurile în cuplu sunt firești și chiar utile pentru sudarea relației și o mai bună cunoaștere a partenerului. Câțiva cititori ne-au povestit cum remediază ei un conflict în cuplu.

Citeste
Lecții de carismă de la un urât cu spume
Lecții de carismă de la un urât cu spume

Eu mă consider urât cu spume. Nu cred că o iei la goană când mă vezi, dar dacă vreau să te rețin, atunci încep să vorbesc. Bine că zeii sau cine o fi fost de serviciu când m-am născut, mi-au dat măcar asta…

Citeste
Fostul iubit, deși aflat într-o altă relație, flirta cu mine. I-am recomandat să se trezească...
Fostul iubit, deși aflat într-o altă relație, flirta cu mine. I-am recomandat să se trezească…

Am încercat o relație de amiciție cu fostul iubit. Mare greșeală! Odată în plus, mi-am amintit de ce am ieșit din relația respectivă…

Citeste
Decât să își recunoască greșelile, părinții mei preferă să mă umilească
Decât să își recunoască greșelile, părinții mei preferă să mă umilească

Părinții mei puteau fi la fel ca oricare alții: imperfecți, umani, supuși erorilor. Dar nu sunt așa. Au ales ceva diferit. În principiu, pentru binele lor exclusiv.

Citeste
De ziua mea, nu am răspuns la telefon părinților mei
De ziua mea, nu am răspuns la telefon părinților mei

Nu e o decizie ușoară să nu răspunzi la telefon părinților tăi. Dar dacă ei sunt cei care îți strică, de regulă, toate zilele, uneori e o alegere necesară.

Citeste