Now Reading
Ce își dorește un bărbat de la o femeie pe termen lung?

Ce își dorește un bărbat de la o femeie pe termen lung?

diana-pirje
ce-își-dorește-un-bărbat-de-la-o-femeie-pe-termen-lung

În ultimul timp am primit destul de multe întrebări care îmi cereau sfaturi despre relații, așa că am decis să pun aici o parte din articolul meu preferat, scris în cartea „Aripi de Feminitate”. Cu siguranță că acest subiect este de interes pentru multe femei, întrucât toate ajungem la un moment dat să ne întrebăm ce să facem pentru a menține interesul bărbatului iubit pe termen lung.

Am analizat multe situații, multe relații, am stat de vorbă cu foarte mulți bărbați, mai tineri sau mai cu experiență, cu femei super-deștepte care au știut să-și țină bărbații lângă ele și cu femei care au greșit și care au înțeles ce aveau de făcut.

Din toate acestea eu am tras niște concluzii, care sunt sigură că sunt bune și că pot ajuta orice femeie, indiferent de situația în care se află. Niciodată nu este prea târziu să faci ceva. Iar, în cazul în care nu mai este ceva de îndreptat, poți să te instruiești și să te pregătești pentru următoarea relație, pentru a decurge frumos și armonios.

Să începem!

  1. Bărbatul are nevoie de spațiu și intimitatea lui.

Foarte multe femei fac aici greșeala de a sufoca bărbatul. Dă-mi cât mai multă atenție, cât mai multă îngrijire, am nevoie de tine disperată… și ajung astfel să sufoce bărbatul. Îl sufocă până acesta se plictisește și se sictirește. Nevoia femeilor de a controla totul este teribilă, făcând foarte mult rău în relație. Bărbatul simte acest lucru, și se îndepărtează.

Cu cât mai mult vrei să controlezi, să invadezi, să iscodești, cu atât el se îndepărtează. E firesc. Caută-i în telefon, fă-i o grămadă de reproșuri, iscodește-l, controlează-l și ai toate șansele să vă despărțiți! O femeie adevărată nu are astfel de preocupări și temeri, ea trăiește relaxată, conectată la Sinele ei, la valorile ei, la planurile și dorințele ei. Un fluture nu se așază pe tine când ești agitată, ci atunci când ești relaxată.

Să înveți să te relaxezi e un mare dar. O femeie reușește tot ce-și dorește în starea de relaxare, ea pur și simplu atrage lucrurile către ea. E foarte important să fii relaxată și detașată. Să înveți să trăiești bine cu tine și să fii bine cu tine e un mare dar. Fiindcă, atunci un bărbat se simte cel mai bine lângă tine. Și vei vedea de ce, la următorul punct.

  1. Nu vrea o femeie „needy”.

Cu cât ești mai „needy” și disperată, cu atât bărbatul va fugi de tine! O femeie cu adevărat specială este aceea care știe să fie fericită cu propria viață, cu propriile planuri, cu propriile visuri!

Nimeni nu vrea să care pe nimeni în spate! Bărbații chiar fug de astfel de femei, „needy” sau „rucsac”, așa cum am mai auzit denumirea.

Nimeni nu vrea să aibă grijă de nimeni, fiindcă nu suntem copii! O femeie de care trebuie să ai în permanență grijă devine foarte neatrăgătoare. Pasiunea dispare. Nu mai ești sexy în ochii lui, fiindcă el trebuie să fie „tati” pentru tine. Vrei așa ceva? No way! Aveam o discuție cu o tipă de milioane, care mi-a spus: „Tu trebuie să fii o tipă încrezătoare, cu preocupări, cu visuri, cu planuri, nu să stai după un bărbat, să-l plângi sau să-l aștepți! Și o să vezi cum te va privi, cu alți ochi…”

Cât adevăr… Orice femeie e datoare să învețe să-și cultive propria fericire și cu cât mai fericită și împlinită ești cu viața ta, cu atât mai multe satisfacții vei primi de la viață și de la celălalt! Lumea exterioară și relația pe care o ai este oglinda lumii tale interioare! Așa cum te porți tu cu tine, la fel se poartă și lumea. Nu ar fi rău să îți faci o evaluare, să începi să te iubești mai mult, să faci mai mult pentru tine. Caută în sufletul tău și oferă-ți tot ce ai nevoie.

Celălalt nu-ți poate oferi mai mult decât îți oferi tu ție, oricât de mult ți-ai dori asta. El te iubește tot atât de mult pe cât te iubești tu. El e oglinda lumii tale interioare, a sufletului tău.

Go and love yourself! Caută în tine tot ce ai nevoie! Îți garantez că, dacă te asculți cu atenție, vei găsi tot ce ai nevoie!

  1. O femeie cu care are ce împărtăși.

Pentru un bărbat evoluat, frumusețea nu este și nu va fi de ajuns.

Pentru el, va conta ca femeia de alături să fie o femeie cu preocupări, cu care să aibă ce povesti și împărtăși. O relație nu se întreține doar cu frumusețea. Sunt necesare 3 aspecte fundamentale. Conexiunea fizică sau sexuală, cea emoțională și cea mentală. Dacă una din ele lipsește, bărbatul nu va putea fi satisfăcut pe termen lung și va căuta în altă parte. El vrea să aibă ce povesti și ce împărtăși cu tine. Când simte că nu are ce, e foarte probabil să se și plictisească repede. Așa că te sfătuiesc să investești mereu în tine, astfel încât să vii mereu cu ceva nou, din toate punctele de vedere. De asemenea, caută-ți hobby-uri, pasiuni, dezvoltă-le, fă cursuri în direcția lor și îți garantez că bărbatul nu va rămâne indiferent. Te va aprecia și va simți că are o femeie adevărată lângă el, pentru care evoluția este importantă.

Așadar, ce ai de gând să aplici din cele prezentate mai sus?  🙂

aripi-de-feminitate-diana-pirjeContinuarea acestui articol o găsești în cartea mea, „Aripi de Feminitate”.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top