CITESTI ACUM
Prima data…

Prima data…

sexualitate

Orgasmul presupune o mecanica fragila. Fie ca s-a intamplat devreme sau la o varsta mai tarzie, „de una singura“ sau cu un partener, iata cateva confesiuni.

„Orgasmul tine de abandon“

„Am facut la un moment dat acupunctura, pentru niste pro­bleme minore de sanatate. Eram intinsa si mainile lui treceau peste corpul meu. A infipt ultimele ace si apoi, cu un zambet malitios, mi-a spus: «vi s-au dilatat deja pupilele. Se va intampla in aproximativ trei minute. Va las singura». Asteptam crispata, cu ochii atintiti pe tavan. Apoi am inceput sa simt caldura. Valuri de senzatii placute, din ce in ce mai intense, imi traversau corpul. Dupa aceea domnul micut, cu ochelari, a revenit sa isi recupereze acele. Cu o privire experta mi-a spus: «a functionat. Veti reveni de trei ori pe saptamana.»

A fost un orgasm oarecum li­mitat, insa eliberator. Am consultat ulterior si un terapeut, reco­mandat de prietena mea. Aveam deja doi copii si inca nu cunoscusem placerea. Reintoarcerea la sedintele de acupunctura mi-a oferit senzatii si mai puternice. A trezit zone adormite ale corpului meu. Apoi atitudinea mea fata de barbati s-a schimbat. Am facut dragoste dupa aceasta experienta si mi-am dat seama ca orgasmul nu este ceva mecanic, care nu tine neaparat de ce iti ofera partenerul, ci de puterea ta de abandon, de a te lasa sa simti, de a cauta placerea.“

„Cadourile frumoase ale vietii“

„Este unul dintre cadourile frumoase pe care mi le-a facut viata. Tardiv si neasteptat, s-a intamplat la jumatate de an dupa divortul meu. Sexul cu fostul meu sot era tandru, dar formal. Daca a dorit mai mult de la mine, nu mi-a spus-o niciodata. Am intalnit un barbat care mi-a atras atentia cu eleganta si umorul lui. Žn acelasi timp, felul cum ma privea m-a facut sa simt ca traiesc din nou. M-am simtit foarte in largul meu cu el, foarte bine.

Am ajuns sa facem sex dintr-una intr-alta, zambind, fara sa ne pro­punem asta. Era incredibil cat de firesc ma simteam, fara jena, na­tural. Atingerile lui erau extraordinare. Asa am cunoscut pentru prima data orgasmul. La sfarsit mi-a spus, vazandu-ma uimita: «Esti o femeie foarte senzuala». Sunt incantata!“

„Eram sigura ca nu pot termina“

„Avusesem pana atunci trei prieteni cu care ma simtisem foarte bine facand dragoste. Dar, in ciuda acestui lucru, eram sigura ca nu pot «termina». Sa fim sinceri, nici o femeie nu are cum sa compare ce simte ea cu ceea ce simt altele. Nu are cum sa stie daca orgasmul ei este mai real decat al altora. Žntr-o zi, in jacuzzi, ma jucam cu dusul. Am simtit o placere neasteptata si asta m-a facut sa raman in acea pozitie. Am simtit explozie interioara, o senzatie de o intensitate pe care nu o mai cunoscusem. Venea, parca, din adancul meu si ma cuprindea cu totul. Am simtit o tensiune profunda si apoi spasme.

Dupa ce s-a terminat, am vrut sa incerc din nou. Apoi inca o data. A fost minu­nat. M-am gandit ca, alaturi de un barbat, mi-ar fi greu – imi fusese pana atunci – sa ating acest nivel, pentru ca raportarea la altcineva presupune o oarecare crispare, o inhibitie. Am ramas adepta vibromasajului si il practic in momentele de singuratate, cand calatoresc, cand mi-e greu sa adorm.”

Foto: shutterstock.com

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!