CITESTI ACUM
Brasovul, gazda a Congresului International de Psihologie Aplicata

Brasovul, gazda a Congresului International de Psihologie Aplicata

Premiera inregistrata anul trecut are acum sansa de a deveni traditie. Brasovul este gazda celei de a doua editii a Congresului International de Psihologie Aplicata. Evenimentul va avea loc la Brasov, in perioada 19,20,21 aprilie 2013, la ,,Casa Sperantei”, str 13 Decembrie, nr 56.

In cele 3 zile ale manifestarilor stiintifice vor avea loc doua conferinte cu prezentari de keynote speakers, postere si lucrari stiintifice din psihologia aplicata, patru mese rotunde cu invitati de onoare, dar si 16 workshopuri, sustinute de practicieni cu experienta in domeniu din toate cele 10 specialitati atestate de Colegiul Psihologilor din Romania si anume: psihologie clinica, consiliere psihologica, psihoterapie, psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala, psihopedagogie speciala, psihologia muncii si organizationala, psihologia transporturilor, psihologia aplicata in servicii, psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale si psihologie judiciara – evaluarea comportamentului simulat prin tehnica poligraf.

Psihologii prezenti la cea de-a doua editie a congresului de la Brasov pot opta pentru participarea la Concursul de lucrari si postere, la care membrii Comitetului Stiintific vor valida si vor premia cele mai bune lucrari si postere. Studentii beneficiaza de conditii preferentiale, in limita locurilor dedicate pentru ei.

Unul dintre obiectivele APAR este: ” Crearea unor comunitati viabile de comuniune intre psihologi atestati sau in curs de atestare, precum si a studentilor.”

Printre membrii de onoare ai A.P.A.R. se numara PhD Peter J. Hawkins (U.K.), director fondator si in prezent presedintele Scolii Europene de Psihoterapie Integrativa, profesor universitar consultant la ISMAI, Portugalia. Peter J Hawkins este formator in psihoterapie si hipnoza clinica si conduce grupe de formare in Grecia, Cipru, Italia, Spania si Portugalia; PhD Richard Page (U.S.A.), profesor universitar emerit in consiliere educationala si consiliere psihologica la Universitatea din Georgia si director fondator al Scolii Europene de Psihoterapie Integrativa. Principalele sale activitati de cercetare se refera la psihoterapia si consilierea de grup, tratamentul dependentei de alcool si droguri si psihoterapia multiculturala. Membru de onoare a Congresului este si doamna Cornelia Tatu , conferentiar universitar, doctor in psihologie cu o vasta experienta in domeniu.

Pasionatii de dezvoltare personala pot participa atit la congres, dar si la evenimentul de fire walking [mers descult pe carbuni incinsi]. Managerii , vanzatorii si toti cei care isi cladesc succesul prin fortele proprii isi pot incerca limitele intr-un experiment inedit pentru noi, dar cu rezultate spectaculoase in Occident. Coach-ul italian, Bruno Medicina va oferi pasionatilor de dezvoltare personala din regiunea Brasov o experienta-limita: spargerea barierelor mentale si a convingerilor limitative prin Firewalking, adica mersul descult pe carbuni incinsi!

Evenimentul cu Bruno Medicina va avea loc in data de 21 aprilie, la Brasov, incepand cu ora 15, la in continuarea Congresului International de Psihologie Aplicata „Psihologii – Aici si Acum”.

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!