Now Reading
Zeitele din noi – modele arhetipale ale feminitatii

Zeitele din noi – modele arhetipale ale feminitatii

Revista Psychologies

Fundatia Calea Victoriei va invita luni, 22 iulie, de la ora 19.00, la atelierul Zeitele din noi – modele arhetipale ale feminitatii, cu Monica (Brandusescu) Gaitanaru (psihoterapeut analist jungian), de-a lungul caruia vom descoperi care sunt zeitele ce ne guverneaza fiecareia propriu fel de a fi.

 

Zeitele despre care vorbim sunt imagini feminine care locuiesc in inconstientul umanitatii de mii de ani. Ne vom regasi in aceste tipare ale feminitatii ca femei materne, femei preotese sau femei amazoane.

Zeitele reprezinta tipare ale feminitatii impregnate cu mai multa putere si diversitate comportamentala decat li s-a permis femeilor obisnuite sa manifeste de-a lungul timpului.

Acestea difera una de cealalta prin trasaturile lor pozitive, dar si potentialul negativ de care dau dovada. Ele sunt frumoase si puternice. Sunt motivate de lucrurile pe care le pretuiesc si reprezinta modele arhetipale care puncteaza cursul vietii unei femei.

In cadrul atelierului ne vom folosi de tehnici creative, descifrarea simbolurilor, imaginatia ghidata si tehnici de relaxare.

Lector: Monica (Brandusescu) Gaitanaru

Data incepere: 22 Iulie 2013; Ora curs: 19:00

Frecventa: zilnic luni-miercuri (22, 23, 24 iulie)

Cost: 140 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 130 ron

Locul desfasurarii: Str Popa Soare 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)

Inscriere la [email protected]

Detalii la www.victoriei.ro

 

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!