Now Reading
Arta de a trai in oras

Arta de a trai in oras

Revista Psychologies
Autor: Stafford Cliff, Gilles Chabaneix
Editura: Humanitas, 2008

Arta de a trai in oras, o autentica coffee table book si o rafinata lifestyle book, este o minunata sursa de inspiratie pentru arhitecti, designeri si proprietari deopotriva. Un spectacol de imagini si culori, ca sa traim frumos. 363 de ilustratii color.Arta de a trai in oras, Stafford Cliff, Gilles Chabaneix, Humanitas
Arta de a trai in oras, o autentica coffee table book si o rafinata lifestyle book, este o minunata sursa de inspiratie pentru arhitecti, designeri si proprietari deopotriva. Un spectacol de imagini si culori, ca sa traim frumos. 363 de ilustratii color.

„O carte despre diferente, despre felul in care arhitectura si topografia diferitelor orase influenteaza obiceiurile locuitorilor si le definesc casele. „

Texturi, materiale, culori, locuri si oameni – intr-un extraordinar eseu fotografic. Vederi panoramice din intreaga lume si imagini – cele mai multe inedite – din lofturi newyorkeze, vile elegante din San Francisco si Los Angeles, superbe apartamente pariziene, napolitane, sau din Amsterdam, Roma, Barcelona, Istanbul, Cairo, Tokyo, din care se degaja interesul pentru traiul sofisticat. Volumul acorda o mare atentie detaliilor decorative: de la ornamentele de pe fatadele cladirilor venetiene sau londoneze pana la dispunerea aranjamentelor florale in functie de alura, finisajul, pozitia obiectelor din jur, la decoratii murale originale sau obiecte cu forme si culori interesante.

Imaginile lui Gilles de Chabaneix vorbesc despre viata noastra citadina, concentrandu-se atat asupra „vietii strazii” peste tot in lume, dar mai ales asupra felului unic in care oamenii isi creeaza propria ambianta.

In curs de aparitie in aceesi serie de Stafford Cliff si Gilles Chabaneix : Arta de a trai printre culori.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top