Citești
O carte pentru parinti, o carte pentru copii

O carte pentru parinti, o carte pentru copii

Revista Psychologies

Astazi, la „Campania de luni” a Editurii Curtea Veche, puteti cumpara un pachet special format din „Mami, tati, ma auziti?”, de Jacques Salome si „Miturile Greciei Antice”. Cu alte cuvinte, daca vrem sa citim, s-o facem in familie si s-o facem cu folos.

Miturile Greciei Antice, Curtea Veche Publishing


Miturile Greciei Antice

Colectia: Carti pentru copii

Grecii antici erau maestri in arta povestirii – si ce povesti nemaipomenite spuneau! Povesteau despre zei si zeite, despre eroi atotputernici si despre monstri infioratori. Povestile lor au dat nastere unei lumi magice in care nimic nu este ceea ce pare a fi, unde in pielea oricarui necunoscut se putea ascunde un zeu deghizat. Aceste povesti uimitoare au fost relatate pentru prima data cu aproape trei mii de ani in urma, dar sunt si astazi la fel de vii si captivante. Aceasta carte infatiseaza cinci dintre cele mai faimoase povesti spuse vreodata, insufletindu-le prin cuvinte limpezi si imagini sugestive.

  • Iason si argonautii
  • Cele douasprezece munci ale lui Heracle
  • Calul troian
  • Calatoriile lui Ulise
  • Aventurile lui Perseu

Il veti insoti in aventurile sale pe Heracle, cel mai mare erou dintre toti. Veti citi despre legendarul razboi troian si veti afla siretlicul ce i-a pus capat in cele din urma. Veti naviga alaturi de Iason si de prietenii lui in cautarea legendarei Lani de Aur. Fiti gata sa le intalniti pe infioratoarele gorgone, pe ciclopii cu un singur ochi si pe vrajitoarea ce transforma oamenii in animale.

Mami, tati, ma auziti?, Jacques Salome, Curtea Veche Publishing


Mami, tati, ma auziti?
Pentru o mai buna intelegere a copilului – Editia: a III-a

Autor: Jacques Salome
Seria Jacques Salome

…Caci ei au propriile lor ganduri – Acesta ar putea fi laitmotivul unei carti care ne invita sa descoperim incredibila bogatie a limbajelor prin care copilul incearca sa se dezvaluie si sa se familiarizeze cu o lume plina de neprevazut si de pericole.

In perioada primei copilarii, parintii si educatorii sunt pusi in fata unei varietati de limbaje nonverbale pe care trebuie sa le asculte, sa le recunoasca si sa incerce sa le inteleaga: gesturile, somatizarile sau simbolizarile.

Cand copilul are acces la exprimarea verbala, incepe minunatul joc al transpunerii in cuvinte a trairilor si a emotiilor, al ascultarii si al recunoasterii copilului ca individualitate. Copilul are puterea magica de a se face auzit, de a ne intelege fara cuvinte, de a ne permite sa ne intoarcem la propria copilarie pentru a umple golurile de tristete si angoasa… trebuie doar sa il ascultam.

„Ma adresez tuturor celor care isi asuma responsabilitatea de a actiona personal si imediat, in vederea imbunatatirii relatiilor cu ei insisi si cu cei din jur.
Sa comunicam mai bine pentru a fi mai buni…
Sa fim mai buni pentru a trai mai bine…
Sa traim mai bine nu doar pentru a supravietui…
Pentru a obtine bucuria vietii si respectul fata de sine.”
Jacques Salomé

Puteti cumpara ambele carti cu 40 RON, comandand pachetul promotional pe www.curteaveche.ro.

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Vezi comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus

Prinde o reducere o dată în lună! Totul redus cu 30%
ABONAMENTE, CĂRȚI, EVENIMENTE
AGENDE PERSONALIZATE