CItesti acum
Violonistul Vlad Stanculeasa, invitat la „Interviurile Radio Romania Muzical”

Violonistul Vlad Stanculeasa, invitat la „Interviurile Radio Romania Muzical”

Revista Psychologies

In direct in FM, dar si audio-video pe site-ul www.romania-muzical.ro, emisiunea „Interviurile Radio Romania Muzical” il are invitat marti, 4 februarie, intre orele 19.30-21.00, pe violonistul Vlad Stanculeasa, concert-maestru al Orchestrei Simfonice din Göteborg si laureat in 2007 al Concursului International „George Enescu”.

Albumul „Romanian Journey” aparut in 2013 la casa Sony, semnat de violonistul Vlad Stanculeasa si pianistul Thomas Hoppe, s-a clasat pe locul al doilea in preferintele melomanilor din Romania, conform voturilor din campania Radio Romania Muzical „Voteaza discul de muzica clasica al anului 2013”.

Selectiuni de pe acest disc, dar si alte inregistrari semnate de Vlad Stanculeasa, pot fi ascultate in completarea dialogului purtat de violonist cu Ioana Marghita.

Inregistrarea video a emisiunii va fi ulterior postata pe site-ul www.romania-muzical.ro si pe contul youtube al Radio Romania Muzical.

„Interviurile Radio Romania Muzical” isi propun sa aduca in fata publicului roman acele nume care fac ca Romania sa conteze pe harta valorilor muzicale mondiale. Doua alte editii ale „Interviurilor Radio Romania Muzical” sunt programate in luna februarie: joi, 13 noiembrie, o intalnire cu violonistul George Cosmin Banica, concert-maestru al Orchestrei Tonhalle din Zürich, iar in 18 februarie, un dialog cu violonistul Alexandru Tomescu, solist concertist Radio Romania.

Citeste si

 

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top