Now Reading
Viorica Cortez invitata la Sala Radio intr-o gala care ii este dedicata

Viorica Cortez invitata la Sala Radio intr-o gala care ii este dedicata

Revista Psychologies

Supranumita „Carmen a secolului XX”, Viorica Cortez, una dintre cele mai aplaudate voci lirice feminine din toate timpurile, cu o cariera internationala pe toate scenele importante ale lumii, alaturi de cei mai mari interpreti de opera ca Placido Domingo, Montserrat Caballé, Alfredo Kraus etc., va canta la Sala Radio intr-o gala extraordinara care ii este dedicata!

Gala Aniversara „Viorica Cortez si prietenii” marcheaza implinirea a 50 de ani de cand artista a cucerit laurii Concursului International de Canto de la Toulouse, moment de inceput al unei frumoase cariere internationale.

Vineri, 10 octombrie (19.00), alaturi de celebra mezzosoprana vor evolua patru artisti romani de asemenea cu o impresionanta cariera peste hotare: soprana Leontina Vaduva, tenorul Calin Bratescu, baritonul Florin Estefan si violonistul Remus Azoitei.

Programul galei reuneste arii celebre din opere semnate de mari compozitori ca Saint-Saens, Verdi, Puccini, Massenet, Rossini, Ceaikovski s.a. Intregul eveniment prezentat de Orchestra Nationala Radio se va desfasura sub bagheta dirijorului principal al ansamblului: Tiberiu Soare.

Concertul poate fi ascultat in direct pe toate frecventele Radio Romania Cultural si Radio Romania Muzical din tara si in streaming live pe internet pe www.radiorormaniacultural.ro si www.romania-muzical.ro.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, in magazinele Germanos si la casa de bilete a Salii Radio.

Pentru alte informatii legate de Orchestrele si Corurile Radio: www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top