CITESTI ACUM
Formare in metoda de comunicare ESPERE

Formare in metoda de comunicare ESPERE

comunicare


Centrul de Dezvoltare Personala Amaneser este unicul organizator pentru Romania al Programul de Formare pentru Formatori si Practicieni in metoda de comunicare ESPERE cu sprijinul Institului ESPERE de la Paris, garantul metodei.

Invitam companiile si persoanele care primesc oferte de instruire folosind metoda ESPERE sa verifice la centrul nostru nivelul de certificare al moderatorilor.

Ce este metoda de comunicare ESPERE (Energie Specifica pentru o Ecologie Relationala Esentiala)?

Invatam nespus de multe lucruri in viata: matematica, limbi straine, astronomie… Nu invatam insa sa comunicam, sa ne afirmam fara violenta, sa exprimam ceea ce simtim.

–  ESPERE s-a nascut din marea nevoie de comunicare care exista in societate si a carei lipsa naste violenta psihica si fizica.

–  ESPERE este o pedagogie a comunicarii creata de catre psihosociologul Jacques Salome acum mai bine de 30 de ani. Sensul pe care il da Jacques Salomé, creatorul metodei de comunicare ESPERE©, verbului „a comunica” este „a pune in comun”. Din aceasta perspectiva, ESPERE ne ajuta sa ne asumam rolul de a fi co-autorii responsabili ai relatiilor noastre.

–  ESPERE este util celor care sunt interesati de dezvoltarea lor personala, de a schimba relatia lor cu trecutul pentru a se putea bucura de prezent si a proiecta viitorul.

–  ESPERE nu este terapie, insa poate avea si efect terapeutic.

Pentru a afla mai multe despre metoda de comunicare ESPERE, poti participa la cursurile si evenimentele noastre, te poti inscrie in Programul de Formare pentru Formatori si Practicieni in metoda de comunicare ESPERE, poti citi cartile lui Jacques Salomé publicate in Romania la editurile Ascendent si Curtea Veche sau poti accesa site-urile www.jacques-salome.ro si www.j-salome.com

Cum te ajuta consultatiile individuale, training-urile si grupurile de dezvoltare personala in care se foloseste metoda de comunicare ESPERE?
• Vei putea deprinde un mod de comunicare fara violenta, constient, autentic, responsabil
• Vei deprinde instrumentele de baza pentru a putea sa imbunatatesti si cultivi comunicarea in cele 7 relatii esentiale din viata ta:
o Relatia cu tine insuti
o Relatia adult-copil
o Relatiile profesionale
o Relatia de cuplu
o Relatiile scolare
o Relatia cu mediul inconjurator
o Relatia cu divinitatea

• Te vei putea confrunta constructiv cu propriile dificultati relationale
• Vei fi ajutat sa gasesti noi perspective/ solutionari la dificultatile personale

Ce este Programul de Formare pentru Formatori si Practicieni in Metoda de Comunicare ESPERE?

Este un program pe care care cei care il urmeaza il pot aplica in cele mai diverse campuri relationale – relatiile profesionale, relatia cu sinele, relatia de cuplu, relatia adult – copil s.a.m.d.

Formarea de baza insumeaza un numar de 38 de zile, iar cea complementara, 12 zile. In paralel, persoanele inscrise in program care doresc sa obtina acreditarea Institului ESPERE de la Paris este necesar sa indeplineasca si alte conditii care tin de lucrul cu sine si dezvoltarea personala.

Participand la Programul de Formare in ESPERE vei putea:

–  Sa aplici metoda ESPERE in activitatea ta de zi cu zi.

–  Sa dezvolti o strategie coerenta de comunicare si relationare intre membrii companiei, intre acestia si clienti.

–  Sa iti dezvolti capacitatile personale de comunicare si relationare interpersonala.

Cine poate participa la Programul de Formare in ESPERE?

–  Programul se adreseaza tuturor persoanelor care sunt interesate sa cunoasca o noua forma de comunicare si relationare interpersonala, ce vor conduce la dezvoltarea personala a fiecarui individ, indiferent de profesie si mediu.

–  Cei pentru care relatiile umane reprezinta centrul activitatii lor profesionale, (specialisti din domeniul resurselor umane, psihologi, consilieri in relatii umane, moderatori de grupuri, specialisti in evaluarea, pregatirea si dezvoltarea resurselor umane, specialisti in selectia si recrutarea de personal, traineri, directori, team-leaderi, persoane active in domeniul comunicarii, relatiilor publice, relatiilor cu clientii, marketing, vanzari etc.), vor descoperi ca metoda ESPERE este instrumentul potrivit pe care il pot folosi in activitatea lor, deoarece le ofera o noua perspectiva si noi modalitati de a relationa cu superiorii, colegii, cu toate persoanele din jurul lor.

Foto: dreamstime.com

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!