Now Reading
Mă iubesc, Te iubesc, Sunt iubit.

Mă iubesc, Te iubesc, Sunt iubit.

marian-bucur
mă-iubesc-te-iubesc-sunt-iubit2

Te-ai privit vreodată cu adevărat, visătorule? Te-ai uitat vreodată la cine ești și la ceea ce ești? Să vezi că ești o ființă minunată, că ești perfectă așa cum ești? Că ești singura ființă care ți-a fost aproape atât la bine, cât și la greu? Du-te acum și privește-ți reflecția în oglindă. Spune-ți: Te iubesc!

Sunt un visător, un Spirit liber, un explorator în descoperirea Sinelui, dar cu ceva timp în urmă eram altfel, în aceeași etapă în care, poate, ești tu acum.

Toată viața m-am străduit să fac pe plac, să mă încadrez cât mai fidel în tiparul omului de succes impus de societatea în care trăim. M-am angajat în vânzări imediat ce am terminat Facultatea de matematică și am urcat în carieră până la poziția de Manager de vânzări și marketing pentru Europa de Est, într-o corporație. M-am căsătorit după facultate, am făcut doi copii superbi, mi-am luat un apartament cu credit de la bancă, iar în final mi-am cumpărat o casă.

La începutul anului 2019, tocmai împlinisem vârsta de 38 de ani și aveam tot ceea ce-mi doream, dar eram complet nemulțumit de viața pe care o trăiam. Eram în pragul unui burnout, relația de cuplu avea probleme, copiii resimțeau tot ceea ce se întâmpla. Mă auzeam foarte des spunând despre mine că „sunt praf”, dar ceva m-a împins către interior, am avut o trezire spirituală și am văzut că sunt praf, dar „sunt praf de stele”.

Abia atunci am început să lucrez cu mine cu adevărat și am conștientizat că fericirea este ceva intim, este profundă, vine din interior. Este mulțumire autentică, împlinire, o avem deja, este în noi, în fiecare. Este iubirea de Sine.

Am dat jos toate măștile construite, cu mare grijă, în ani de zile. Am renunțat să mai fiu cineva pentru cei din jurul meu, simțindu-mă foarte bine în pielea lui nimeni. Abia atunci m-am reconectat cu Mine, cel care sunt cu adevărat.

Sper să te inspire călătoria mea interioară, visătorule. O călătorie ce mă duce către dimensiuni tot mai înalte ale ființei mele. Îți împărtășesc cu mare drag cele șapte etape de reconectare interioară descoperite în procesul de transformare interioară.

Trezirea

Este etapa cea mai intrigantă dintre toate pentru că te reconectezi cu Spiritul tău, acea parte Divină din tine. Conștientizezi că ești o ființă nemuritoare, că ești uniunea perfectă dintre Spirit, Suflet și Corp, că Dumnezeu este în interiorul tău și că Dumnezeu este tot ceea ce există. Această nouă viziune asupra vieții îți activează toate programele de respingere, acele programe preluate din Conștientul colectiv.

Imediat ce treci peste aceste praguri interioare te privești diferit și, cel mai important, privești viața de la un nivel, mult mai înalt.

Cine sunt?

Din punctul meu de vedere este cea mai romantică etapă dintre toate. Te reconectezi cu Creatorul din tine. Înțelegi că tot ceea ce ești la nivel interior se manifestă în realitatea ta.

În această etapă curiozitatea are un rol foarte important pentru că vei simți nevoia să afli cum poți influența realitatea în care trăiești. Afli că ai șapte centri energetici în corp și că fiecare are un rol foarte bine definit, că ai mai multe corpuri energetice pe lângă cel fizic și fiecare dintre ele te conectează la o nouă dimensiune mai înaltă a ta.

Ce mă împiedică să fiu EU

În această etapă primești cunoașterea că tu ești cel ce te limitează prin ceea ce ești la nivel interior. Începi să-ți vezi, rând pe rând, toate rănile, traumele, programele, tiparele și credințele limitative. Toate aceste aspecte îți construiesc personalitatea și mențin în putere măștile pe care le proiectezi în relaționarea cu cei din jur.

Una dintre cele mai puternice măști este imaginea ta în fața ta. Felul în care tu te vezi.

Copilul interior

Felul în care ne privim pe noi înșine este dat de copilul interior. În a patra etapa a călătoriei, copilul interior va țipa din toate puterile: Nu sunt iubit! Nu primesc suficientă atenție! Nu sunt bun de nimic! Nu merit! Etc.

Este etapa în care va începe vindecarea rănilor și a traumelor copilului interior. Acest lucru va avea loc gradual, în funcție de cât de multă iubire, compasiune și înțelegere îți vei oferi.

Vindecarea copilului interior va împuternici adultul din tine.

Zeul și Zeița interioară

Ei bine, intrarea în cea de-a cincea etapă va fi foarte provocatoare și se va manifesta foarte mult în relațiile tale. Va provoca relația dintre bărbat și femeie, în general.

Este etapa în care îți va fi dată cunoașterea că, fiecare dintre noi, fie că suntem bărbat sau femeie, avem la interior două energii de polarități diferite: un bărbat interior și o femeie interioară.

Echilibrul interior depinde de armonizarea Zeului și a Zeiței din tine.

Memoriile Sufletului

Sufletul tău, visătorule, este cel ce te face unic. Sufletul înregistrează, întocmai ca o „cutie neagră” a avionului, tot ceea ce ai trăit și vei trăi de acum încolo. Aceste memorii nu sunt stocate ca niște imagini sau ca un film, ci sunt memorate emoțiile din fiecare situație de viață pe care am experimentat-o.

Toate acele emoții pe care nu le-am „trăit”, poate pentru că erau copleșitoare la momentul respectiv, este necesar să le deschidem, să le lăsăm să iasă la suprafață și să le vindecăm.

Trăirea emoțiilor și transformarea lor în înțelepciune este cheia evoluției.

Devenirea

Călătoria ta va fi trecută prin multe etape, iar cea de-a șaptea este cea în care reasamblezi puzzle-ul, în care te reconectezi cu darurile Sufletului tău și vei simți o dorință foarte mare de a le manifesta.

Te iubești, oferi iubire și ești iubit.

De aici mai departe posibilitățile sunt nemărginite. Vei simți că poți să faci tot ceea ce dorești atât timp cât nu faci ceva împotriva ta sau a altui Suflet.

Eu sunt Marian, sunt life & business coach și îmi dedic timpul pentru a trăi viața cu tot ceea ce-mi oferă, pentru evoluția personală și pentru ghidarea celor ce au nevoie de ajutor în călătoria lor.

Mă poți găsi pe site-ul meu marianbucur.eu sau pe pagina de Facebook @scoala.visatorilor.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top