Now Reading
Ce aduce prima lună de vară

Ce aduce prima lună de vară

mihaela-totir2
ce-aduce-prima-lună-de-vară

Luna iunie reprezintă momentul perfect pentru toți cei care doresc să înceapă un nou capitol în viața lor. Poți încerca ceva nou încă din prima lună de vacanță de vară, ceea ce îți va aduce energia necesară de a genera o succesiune de idei noi și creative!

Berbec

Ai tendința de a lua imediat atitudine atunci când întâlnești o problemă în calea ta. Pe parcursul lunii iunie este recomandat să îți ordonezi gândurile și să construiești un plan detaliat. Dacă îți dorești să nu fii luat prin surprindere sau să ai cât mai puține obstacole și restricții, planifică din timp și vei avea la indemână soluții la care să apelezi într-o clipită!

Taur

Luna iunie aduce pentru tine claritate și agerime mentală, ceea ce ți-a lipsit luna anterioară, mai ales că Mercur a retrogradat în zodia ta. Profită de toate avantajele pe care le ai chiar în fața ta  și fă pași înainte în ceea ce privește obiectivele tale. Este timpul să devii liber și să te eliberezi de  gunoiul trecutului. Parte din acest trecut îl pot reprezenta chiar anumiți oameni care îți sabotează succesul.

Gemeni

Aceasta este luna în care să te concentrezi pe tine și pe ce îți dorești tu. Un prin beneficiu este că scapi de grija a ceea ce gândesc, spun și fac ceilalții. De fel, ești extravert și iubitor de comunicare, dar în această lună îți recomand să-ți concentrezi energia pe interior. Important este ca acum nu mai contează ceilalți atât de mult, ci ceea ce vezi, crezi și îți asumi tu. Cheia înțelepciunii este chiar în tine!

Citește continuarea articolului în ediția de iunie 2023 a revistei Psychologies sau abonează-te și profită de ofertele speciale!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top