Now Reading
Deep Purple la București cu turneul „The Long Goodbye”

Deep Purple la București cu turneul „The Long Goodbye”

Deep Purple anunță turneul The Long Goodbye” pentru promovarea noului album inFinite”.  Pe 13 mai 2017, în parcarea A de la Romexpo, Deep Purple readuce rockul în prim-plan. Organizator: Events. Recomandat de Prima TV și Rock FM.

 

Deep Purple este una dintre cele mai reprezentative trupe rock. Recent introdusă în Rock & Roll Hall of Fame, trupa își promovează cu acest turneu apariția noului album inFinite”, produs de earMusic. Primul single de pe disc va fi lansat pe 20 ianuarie.

Ian Gillan, Roger Glover, Ian Paice, Steve Morse și Don Airey continuă să cânte hard-rock. Nuanțele și texturile noilor creații sunt inovatoare. La o privire de ansamblu, este una dintre cele mai valoroase producții ale muzicii rock.

În ultimul timp, trupa a explorat noi stiluri, stârnind interesul celor ce nu erau născuți pe vremea în care Deep Purple se afla în topurile industriei muzicale.

Albume de succes precum In Rock” (1970), Machine Head” (1972), „Made In Japan” ( 1973) și melodia Smoke On The Water” au propulsat trupa în topul vânzărilor de bilete și albume.

Cu nenumărate piese catalogate drept clasice în palmares, aparițiile lor live iscă multiple dezbateri între fanii mai vechi și mai noi, mai ales după reeditarea albumului NOW WHAT?!”.

Disc de Aur și Top Ten în jurul lumii, albumul s-a vândut în peste un million de exemplare. La care se adaugă peste un milion de spectatori la concerte, până acum.

Videoclipurile From the Setting Sun in wacken” și To the Rising Sun in Tokyo” s-au clasat în aceeași zi pe locurile 1, respectiv 2, al topurilor muzicale britanice, dovedind încă o dată fascinația pe care o oferă show-urile trupei asupra publicului.

Biletele se găsesc în rețeaua Eventim, la prețurile de 130 lei (Gazon B), 190 lei (Gazon A), 270 lei (Golden Ring), 350 lei (Tribuna).

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!