Now Reading
Noul eJobs. Pentru ca meriti mai mult

Noul eJobs. Pentru ca meriti mai mult

Revista Psychologies

Astazi, vineri, 30 octombrie 2015, am lansat oficial noua versiune eJobs.ro, portalul # 1 in recrutarea online din Romania.

Pe langa design-ul modern ce face navigarea mult mai intuitiva si mai prietenoasa, noul eJobs vine si cu imbunatatiri functionale majore, simplificand comunicarea dintre angajatori si candidati.

Astfel, candidatii au la dispozitie o noua varianta de CV care scoate in evidenta experienta profesionala si atributele personale. In acelasi timp, acestia au posibilitatea sa aplice mai usor la zecile de mii de joburi active pe site.

Pentru angajatori, noul eJobs inseamna consolidarea celui mai eficient canal de recrutare din Romania.

Relansarea eJobs vine impreuna cu un proces de rebranding care include o redesenare a logo-ului si o campanie de comunicare desfasurata sub sloganul  “Meriti mai mult!”.

In linii mari, campania de comunicare isi propune sa-i determine pe cei nemultumiti de jobul lor sa constientizeze aceasta stare de fapt si sa-i incurajeze sa actioneze deoarece, de cele mai multe ori, schimbarea face bine.

Aceasta abordare indrazneata a prins contur in ideea in care Noul eJobs crede cu tarie in schimbarea majora ce poate fi produsa de un simplu click pe butonul „Aplica”.

logo ejobs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Executiile folosite in campanie sunt adecvate mai multor categorii profesionale.

Campania de comunicare a fost realizata de echipa eJobs impreuna cu agentiile de publicitate Propaganda si V8 Interactive.

Cresterea cererii pe piata muncii observata pe parcursul intregului an se traduce in sanse mai mari pentru candidati de a obtine jobul dorit. In acest context, mediul online reprezinta in continuare cea mai eficienta modalitate de cautare si aplicare la job-uri.

Acest fapt ne-a determinat sa investim semnificativ in relansarea site-ului si in crearea de noi functionalitati, menite sa le ofere candidatilor cea mai interesanta experienta de angajare.”, a declarat Andrei Frunza, Director Operational eJobs Group.

Infiintat in 1999, eJobs este primul portal de recrutare online lansat in Romania. Utilizat in prezent de peste 3,2 milioane de profesionisti, eJobs.ro ofera acces la locuri de munca in cadrul celor mai importante companii din tara. eJobs Group SRL face parte din trustul Ringier Romania, parte a Ringier AG.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top