Citești
Sarbatoare la AFI Palace Cotroceni

Sarbatoare la AFI Palace Cotroceni

Revista Psychologies

Anul acesta, data de 1 decembrie capata o dubla semnificatie pentru toti vizitatorii AFI Palace Cotroceni: pe de o parte este vorba despre aniversarea Zilei Nationale a Romaniei iar pe de alta parte despre aniversarea primului an de la deschiderea centrului comercial.

Astfel, pe 1 decembrie, inca de la primele ore ale diminetii, vizitatorii AFI Palace Cotroceni se vor bucura de o serie de evenimente ce se vor succeda pana tarziu in noapte.

AFI Palace Cotroceni

Prima parte a zilei de 1 decembrie va fi dedicata cu precadere copiilor, care vor beneficia de un program dedicat lor si de acces gratuit la o parte din locurile de joaca.

A doua parte a zilei va fi dedicata celor mari, pentru ca incepand cu ora 15:30 un spectacol de dans contemporan sustinut de „Compania de teatru – dans 2012” ii va incanta pe toti cei prezenti.

Compania de teatru - dans 2012

De la ora 17:00 se va desfasura un program de acrobatii sustinut de o trupa profesionista iar de la ora 20:30 pe scena instalata in zona centrala a mall-ului va urca trupa Holograf. Evenimentele vor continua pana tarziu in noapte, fiind marcate de prezenta DJ-ilor Pro FM.

Holograf
Totodata, pe 1 decembrie va avea loc si aprinderea celor 6.000 de lumini din bradul de Craciun. Cu o inaltime de 10 m, bradul va fi amplasat pe unul dintre coridoare, in apropierea zonei centrale, vizitatorii putand sa treaca prin interiorul bradului, ca printr-un tunel.

Cum ziua va fi incarcata de surprize, vizitatorii AFI Palace Cotroceni vor putea gusta si din cele doua mega torturi pregatite de gazde, ambele cantarind peste 200 kg.

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top
Prinde o reducere o dată în lună! Totul redus cu 30%
ABONAMENTE, CĂRȚI, EVENIMENTE
AGENDE PERSONALIZATE