CITESTI ACUM
Sarbatoare la AFI Palace Cotroceni

Sarbatoare la AFI Palace Cotroceni

Anul acesta, data de 1 decembrie capata o dubla semnificatie pentru toti vizitatorii AFI Palace Cotroceni: pe de o parte este vorba despre aniversarea Zilei Nationale a Romaniei iar pe de alta parte despre aniversarea primului an de la deschiderea centrului comercial.

Astfel, pe 1 decembrie, inca de la primele ore ale diminetii, vizitatorii AFI Palace Cotroceni se vor bucura de o serie de evenimente ce se vor succeda pana tarziu in noapte.

AFI Palace Cotroceni

Prima parte a zilei de 1 decembrie va fi dedicata cu precadere copiilor, care vor beneficia de un program dedicat lor si de acces gratuit la o parte din locurile de joaca.

A doua parte a zilei va fi dedicata celor mari, pentru ca incepand cu ora 15:30 un spectacol de dans contemporan sustinut de „Compania de teatru – dans 2012” ii va incanta pe toti cei prezenti.

Compania de teatru - dans 2012

De la ora 17:00 se va desfasura un program de acrobatii sustinut de o trupa profesionista iar de la ora 20:30 pe scena instalata in zona centrala a mall-ului va urca trupa Holograf. Evenimentele vor continua pana tarziu in noapte, fiind marcate de prezenta DJ-ilor Pro FM.

Holograf
Totodata, pe 1 decembrie va avea loc si aprinderea celor 6.000 de lumini din bradul de Craciun. Cu o inaltime de 10 m, bradul va fi amplasat pe unul dintre coridoare, in apropierea zonei centrale, vizitatorii putand sa treaca prin interiorul bradului, ca printr-un tunel.

Cum ziua va fi incarcata de surprize, vizitatorii AFI Palace Cotroceni vor putea gusta si din cele doua mega torturi pregatite de gazde, ambele cantarind peste 200 kg.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!