CITESTI ACUM
Ce fac femeile și reprezintă un turn-off pentru bărbați

Ce fac femeile și reprezintă un turn-off pentru bărbați

Vrem să îi atragem, să ne iubească pe vecie. Dar ce lucruri le omoară bărbaților pasiunea? În ce situații nu ne-ar cere nici numărul de telefon? Câțiva prieteni ai revistei ne spun ce îi „tuflește“ la o femeie.

„Mă atrage, în primul rând, feminitatea firească“ – Andy, 40 de ani

„Ce mă «tufleşte» la o femeie? Hm… pasivitatea. Nici răutatea, nici ticăloșenia, nici măcar lipsa de atractivitate fizică sau intelectuală nu mă inhibă precum absența oricărei emoții sau a comunicării oricărei emoții, asta ucide orice!

Adică să o văd pasivă, aproape catatonică, depresivă şi lipsită de orice vigoare. Simetric, eu sunt, din aproape toate punctele de vedere, un sapiosexual, cum se zice, dar cu limite.

Citește și:

O de la Orgasm. Ce facem când bărbatul își pierde dorința sexuală

De ce găsim mereu scuze unui iubit toxic pentru noi

Chimia cerebrală și, pe alocuri, cea emoțională sunt, invariabil, mai importante în economia seducției, decât cea fizică. Mă atrage, în primul rând, feminitatea firească.

«Firească» înseamnă că persoana este feminină în mod spontan și natural, fără să recurgă la potențatori culturali de feminitate (de la machiaje lucrate, la gesturi vivace care să dubleze un discurs).

Bine, mereu voi întoarce capul după vreo bombă sexi şi mereu mă voi masturba la pornouri cu femei atrăgătoare și care dau cel puțin senzația că adoră ceea ce fac.

Aşadar, ce mă atrage la o femeie pe care mi-o doresc în proximitate este feminitatea apriori, dublată de cerebralitate.“

 

„După două întâlniri cu mine, vrei să treci pe Facebook că suntem într-o relație“ – Dan, 33 de ani

„Elemente de turn-off  la o femeie… Păi ce vedem noi la o femeie prima dată? Craci, fund, sâni, fața, felul în care arată, da?, dar și cum e îmbrăcată, aranjată.

Boss, mie, când eram mic, îmi era superfrică de clovni – și sunt suficient de bărbat să recunosc asta; deci, o femeie machiată sau îmbrăcată ca un clovn mă face direct să mă închid în casă, în niciun caz să o invit în oraș.

Ambalajul ăsta exterior e foarte important pentru mine, până și cum are sprâncenele, manichiura, pedichiura, genele, urechile!

Da, urechile – nu îmi plac clăpăuge, poate sunt rău, dar asta e. Și dacă văd mizerie sub unghii, mătreață, păr slinos, mi se taie filmul. Contează cum se machiază, cum se îmbracă, adecvat sau nu, pentru locurile unde mergem.

Nici nu trebuie să aibă haine multe, poate nu își permite fata, dar să fie totuși de calitate și să știe să le poarte. Îmi place ca femeia de lângă mine să fie sexi, dar sexi nu înseamnă ca de pe centură.

Apoi… să NU fie proastă! Dacă e tută, să nu vorbească măcar, să nu mă prind că e proastă. Dacă îmi bagă «ei știe», «urmește», sau «lucrul x care l-am făcut» mi se duce erecția instant.

Dacă e vorba de relație, să nu se ofere prea ușor, că-mi piere interesul. Și panica maximă: graba. După două întâniri cu mine, vrei să treci pe Facebook că suntem într-o relație?! Ești nebună?!“

 

„O treabă pe care o văd din ce în ce mai des: operațiile estetice exagerate“ – Alexandru, 38 de ani

„Eu nu mai pot cu toate fițele astea, pur și simplu nu mai pot. Ies mult în club, cred că aproape în fiecare sâmbătă, am mulți prieteni și, cumva, ieșirile se leagă de la sine.

Motiv pentru care am o imagine de ansamblu destul de bună pentru fauna feminină de club de fițe și atitudinea aferentă.

Băi, indiferent cât de bine arăți, cât de frumoasă ești, atitudinea asta de prințesă supremă cu nasul pe sus nu te avantajează.

Prefer de 1.000 de ori o tipă simpatică, deșteaptă, cu simțul umorului, naturală, decât o divă aspirantă sau en titre, căreia aerul ar trebui să-i mulțumească pentru că-l respiră.

Și încă o treabă pe care o văd din ce în ce mai des: operațiile estetice exagerate. Personal, îmi plac tipele cu sânii mari, dar silicoanele uriașe devin dizgrațioase;

la fel, și fețele alea înghețate de nu se mai mișcă deloc când râd; sau buzele umflate cu pompa de zici că și-au atașat pe față cauciucuri de tractor.“

 

Foto: Shutterstock

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!