Now Reading
Lumea parca s-a golit de barbati…

Lumea parca s-a golit de barbati…

Nici nu stiu cum sa pun problema: am 35 de ani, sunt manager intr-o companie mare, am greutatea potrivita(!). Anul asta nu am iesit cu niciun barbat. Asta, pentru ca nu am intalnit pe nimeni. Imi doresc pe cineva, dar lumea parca s-a golit de barbati. Daca fac un bilant, pot spune ca el e cel care lipseste din viata mea. Da-mi doar un sfat cum sa procedez. In sinea mea, traiesc totusi cu o nedumerire: ce se intampla?

Intrebare pusa de: Anca M.

Raspunsul psihologului:

Prezentarii tale i-as adauga si simtul umorului. Este adevarat ca nu mi-ai dat prea multe detalii in scrisoarea ta, dar s-ar putea sa faci parte din categoria celor care spun ca nu gasesc ceva, si in realitate nici macar nu au facut efort sa caute. Petreceri, evenimente, intalniri cu prietenii, site-uri specializate – sunt cateva locuri unde poti intalni pe cineva. Profita de ele! Lu­mea moderna ofera multe prilejuri de socializare.

S-ar putea ca ade­va­rata problema sa fie legata de faptul ca a venit momentul sa-i faci loc in viata ta si unui barbat. Femeia centrata pe realizarea in cariera este un stereotip al vremurilor pe care le traim cu totii. Si, fara a fi con­stiente de ceea ce transmitem, reusim sa spunem barbatilor ca „putem sa ne descurcam si fara voi“. Independenta, autonomia financiara, succesul public – sau nu – sunt cateva motive de admiratie, dar si de intimidare, a reprezentantilor sexului tare. Am o recomandare: daca vrei un barbat in viata ta, atunci afirma-te cu toate calitatile tale feminine, lasand pe ultimul plan pozitia profesionala.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top