CITESTI ACUM
Cum poți să îi arăți mamei tale că e neprețuită, fără a avea nevoie de o ocazie anume

Cum poți să îi arăți mamei tale că e neprețuită, fără a avea nevoie de o ocazie anume

cum-poți-să-îi-arăți-mamei-tale-că-e-neprețuită-fără-a-avea-nevoie-de-o-ocazie-anume

Nu ai nevoie de o zi anume pentru a-i arăta celei care ți-a dat viață cât de mult o prețuiești și cât de recunoscătoare îi ești pentru că te-a sprijinit, mai ales în ultima perioadă, în care poate grija manifestată excesiv chiar te-a făcut uneori să reacționezi impulsiv. Până nu vei fi mamă, deși pare un truism, nu vei putea înțelege pe deplin cât de mult contează pentru o mamă ca fiul ei să se simtă fericit și în siguranță. Și dacă în luna martie ai omis sau nu ai avut timp să o răsfeți, poți recupera prin câteva gesturi simple. În fond, nu ai nevoie de o zi anume pentru a-i demonstra mamei tale că este, dacă nu cea mai importantă, unul dintre oamenii de căpătâi ai existenței tale.   

Tocmai din acest motiv, în cele ce urmează, venim cu câteva idei de atenții pentru cea care ți-a dat viață. În fond, bucuria de a dărui, descrisă de psihologi drept satisfacția emoțională resimțită în urma oferirii unui dar, chiar nu poate fi echivalată prea ușor.

Cosmetice

Indiferent cât de dezinteresată ar părea din acest punct de vedere, orice femeie are un ritual propriu de îngrijire, dezvoltat de-a lungul mai multor ani. Chiar dacă nu mai locuiești de mulți ani alături de părinți, probabil îi cunoști preferințele mamei în ceea ce privește cosmeticele. Pentru a o surprinde, poți veni cu ceva nou, un produs quality, ale cărui efecte rapide sunt de necontestat. Din acest punct de vedere, te poți oferi să îi aplici o vopsea de păr sau să îi reîmprospătezi vechea culoare și să îi comanzi online un balsam de păr cu o putere foarte mare de regenerare a podoabei capilare. E de preferat să achiziționezi și șamponul din aceeași gamă pentru ca efectele să fie mult mai pregnante. De asemenea, un parfum floral reprezintă o surpriză plăcută și un must-have pentru orice femeie care vrea să se simtă mult mai feminină și conectată la o sinestezie de mirosuri plăcute și vibrante. 

O vacanță

Nu e necesar să intri pe site-ul unei companii aeriene și să rezervi un zbor către o destinație exotică, chiar dacă există o tendință generală ca cei din jur să arate că vor să recupereze într-un timp scurt tot ceea ce au pierdut în ultimul an. În condițiile unui context pandemic marcat de imprevizibilitate și nesiguranță, în care harta țărilor „interzise” se schimbă de la o zi la alta, ar fi bine să alegi pentru tine și mama ta o ieșire la munte de câteva zile, în care să te asiguri că veți beneficia de condiții premium, în mijlocul naturii. Nu uita să rezervi din timp ședințe de masaj și/ sau de recuperare medicală. Astfel, veți avea ocazia să petreceți mai mult timp de calitate împreună și să evadați din cotidian, fără a aloca un buget prea mare. În fond, cele mai reușite experiențe și cele mai frumoase amintiri pot fi realizate cu resurse financiare neînsemnate. Dacă îți place să planifici totul ca la carte, cu atât mai bine, căci vacanța va fi una și mai reușită, dacă știi care sunt obiectivele zonei, locurile care merită vizitate și specialitățile culinare care merită încercate în bucătăria locală.

Așadar, nu te mai crampona de detalii și mobilizează-te pentru a face tot ceea ce ține de tine și de posibilitățile pe care le ai pentru a-ți răsfăța mama și, odată cu ea, și pe tine.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!