CITESTI ACUM
2.700 de alergatori la Crosul roz Casiopeea

2.700 de alergatori la Crosul roz Casiopeea

Aproape 2.700 de adulti si copii au participat la Marsul si Crosul Casiopeea impotriva cancerului la san, eveniment sportiv si umanitar ajuns la cea de-a IV–a editie.

 

Cu fondurile stranse din taxele de participare vor fi achizitionate proteze mamare, urmand a fi donate de catre Asociatia Casiopeea unor femei care au suferit o mastectomie.

La startul Marsului si Crosului Casiopeea s-au aliniat si trei dintre cele mai apreciate persoane publice din teatru si televiziune: Medeea Marinescu, Monica Davidescu si Florentina Opris, imbracand tricoul roz al luptei impotriva cancerului mamar.

Ambasadoarele crosului sustin promovarea sportului pentru sanatate si au alergat alaturi in cursa femeilor, in spiritul solidaritatii umane.

Organizat in trei editii in Bucuresti si in doua editii in Brasov, evenimentul “Marsul si Crosul Casiopeea impotriva cancerului la san” a mobilizat pana in prezent peste 11.000 de persoane.

La incheierea acestei editii, Asociatia Casiopeea va putea dona 250 de proteze mamare. Fondurile stranse din taxele de participare vor fi folosite in totalitate pentru achizitionarea acestor proteze mamare.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!