CITESTI ACUM
Cele mai importante avantaje și dezavantaje ale specialelor la sloturi!

Cele mai importante avantaje și dezavantaje ale specialelor la sloturi!

cele-mai-importante-avantaje-și-dezavantaje-ale-specialelor-la-sloturi

Cumpărarea de funcții este o nouă opțiune de pariere care a devenit disponibilă tot mai des la cazinourile online. Această procedură mai este numită și „buy bonus” sau bonus de cumpărare și permite celor care beneficiază de el să deblocheze anumite runde bonus.

Înainte de a vedea ce presupune aceasta caracteristică, care sunt avantaje și dezavantajele puse în joc, te sfătuim să accesezi link-ul https://jocsloturi.ro/ și să descoperi selecția de jocuri și sloturi precum și ofertele promoționale de bun venit (și nu numai) care îți sunt puse la dispoziție.

Cum funcționează un bonus buy sau specialele?

Jocurile cu sloturi sau păcănele oferă bonusuri încă din momentele în care au fost create de provideri, iar printre cele mai frecvente și utile bonusuri se numără rotirile gratuite. Uneori, aceste free spins pot fi destul de greu de obținut, iar de cele mai multe ori, pentru multe dintre sloturile online, este necesară declanșarea unei anumite funcții pentru a intra în posesia acestui avantaj.

De regulă, șansele de a declanșa în mod natural un bonus variază, dar poate dura până la câteva zeci de minute bune de joc, până când un utilizator poate obține runde bonus sau pentru a se putea bucura de alte caracteristici ale jocului respectiv. Astfel, intervine posibilitatea de a cumpăra bonusuri, pentru a putea accesa mult mai rapid avantajele de care un jucător are nevoie pentru a se bucura de un câștig final mai mare.

avantaje

Avantaje

Printre cele mai importante aspecte legate de partea benefică a cumpărării funcțiilor și/ sau caracteristicilor bonus se numără:

  • Posibilitatea de a le achiziționa extrem de ușor și de a le utiliza la fel de ușor. Așa cum am precizat anterior, de obicei trebuie să aștepți câteva minute sau chiar mai mult înainte de a câștiga o anumită funcție de joc, pe care să o poți utiliza. Cel mai frecvent, vei avea nevoie de trei simboluri scatter pentru a declanșa un anumit bonus, de regulă cel de rotiri gratuite. Până ca acest lucru să se întâmple, trebuie să dureze destul de mult timp, ceea ce înseamnă că trebuie să te înarmezi cu răbdare și voință. În schimb, poți accesa funcția mult mai rapid, prin achiziționarea acesteia.
  • Distracția este mult mai mare. Având la îndemână această posibilitate, distracția va fi unul dintre cuvintele cheie pentru sloturi și jocuri la care poți cumpăra funcții. Nu vei mai sta tensionat sau îngândurat că nu vei avea parte de un joc pe măsura așteptărilor sau că nu vei beneficia de funcții bonus, pentru că îți vei putea crea singur aceste avantaje. Tot ce îți rămâne de făcut este să te distrezi și să acorzi atenție jocului.
  • Câștiguri mai mari, într-un timp mai scurt. Având această funcție disponibilă și activând rotirile gratuite, te poți bucura de mai multe șanse de câștig mult mai repede. Pentru că nu este necesar să aștepți anumite avantaje pentru a avea un boost de energie pentru joc, precum declanșarea rotirilor gratuite, poți finaliza jocul mai devreme, astfel încât, să poți să te bucuri și de altele. Desigur, și posibilitățile de câștig se pot maximiza, deoarece cu ajutorul funcției de free Spins, poți avea parte de profit.

dezavantaje

Dezavantaje

Ca orice alt lucru, această metodă de cumpărare a funcțiilor bonus vine la pachet nu doar cu beneficii, ci și cu anumite aspecte contradictorii, precum:

  • Nu este o strategie pe termen lung. Dacă erai în căutarea unei soluții pe termen lung, cumpărarea funcțiilor și caracteristicilor bonus pentru sloturi nu se pliază deciziei tale. Metoda poate fi în defavoarea ta, dacă este utilizată pe o perioadă îndelungată, deoarece vei constata că investițiile făcute pentru cumpărare, nu sunt amortizare de câștiguri.
  • Nu este disponibilă în toate țările. Pentru a avea un joc cât mai responsabil, nu toate țările sau cazinourile online din toată lumea încurajează și permit cumpărarea de bonusuri pentru sloturi. Consultă regulamentul la cazinoul tău preferat sau la cazinoul la care ai un cont de jucător activ pentru a afla dacă poți sau nu să dispui de un astfel de avantaj.
  • Pot duce la pierderi mult mai mari. Dacă nu știi să te oprești sau să îți setezi niște limite realiste, un simplu joc poate să-ți aducă o gaură în buget mai mare decât ai crede. Important este să te limitezi și să analizezi foarte bine decizia înainte.

Să cumperi sau nu o specială?

Acest aspect stă la latitudinea jucătorului, în funcție de cât este dispus să investească pentru sloturile preferate. Trebuie doar să faci foarte bine calculele și să îți stabilești bugetul pentru jocurile tale favorite, atât pentru jocul propriu-zis, cât și pentru a cumpăra funcții și caracteristici bonus de joc. Specialiștii recomandă să nu exagerezi și să nu accesezi de prea multe ori acest avantaj în speranța că vei avea parte de câștiguri mai mari sau mai rapide.

Fii calculat și alege tot timpul să joci responsabil, pentru că doar așa, te vei putea bucura de câștiguri și victorii constante.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!