Now Reading
Concursuri, jocuri, seminarii pentru copii la Scoala Liberty Center

Concursuri, jocuri, seminarii pentru copii la Scoala Liberty Center

Revista Psychologies

In perioada 12-28 septembrie, intre orele 14:00-20:00, clientii Liberty Center sunt invitati sa incerce un altfel de program de scoala, in incinta centrului comercial, prin ateliere educative, concursuri, jocuri si multe alte activitati pentru intreaga familie.

 

In cadrul atelierelor, copiii pot descoperi lucruri interesante despre cultura si geografia altor tari sau isi pot dezvolta stilul de dans sub indrumarea unui coregraf profesionist. De asemenea, cei mici pot participa la sedinte de face painting sau competitii de bowling, unde toti participantii vor primi cadouri surpriza din partea Liberty Center.

In cele doua weekend-uri ale campaniei, cei pasionati de jocurile pe calculator sunt asteptati in Liberty Center sa se inscrie la cea mai tare competitie ce va avea loc in Gaming Arena. Liberty Center a ajuns la ce de-a doua editie a competitiei de acest gen, impreuna cu partenerul Microsoft.

Inscrierea in competitie se poate face pe pagina oficiala de Facebook: https://www.facebook.com/LibertyCenterMall, pentru fiecare dintre categorii.

Programul integral al campaniei desfasurate in perioada 12-28 septembrie la Liberty Center poate fi vizionat pe www.libertycenter.ro si pe pagina oficiala de Facebook: https://www.facebook.com/LibertyCenterMall.

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!