CITESTI ACUM
Intalneste-l pe Cabral saptamana viitoare!

Intalneste-l pe Cabral saptamana viitoare!

Pe 28 noiembrie, Cabral pregateste un cadou surpriza pentru doi admiratori ai sai si ai emisiunii pe care o prezinta de anul trecut la Pro Tv.

 

Astfel, carismaticul prezentator doreste sa isi intalneasca fanul in cadrul unei experiente tip ”meet & greet” ce urmeaza sa aiba loc luni, 28 noiembrie, la filmarile emisiunii ”Ce spun romanii”.

Iar invitatia inaintata de Cabral este pentru doua persoane (un cuplu sau un copil si un parinte), ce vor avea rezervate doua locuri in platoul emisiunii, se vor intalni cu prezentatorul inainte sau dupa emisiune, vor putea vorbi si schimba impresii cu el. Si, desigur, pot pleca acasa cu selfie-uri si cu o dedicatie personalizata.

Filmarile au loc la studiourile Buftea si nu sunt in direct, ceea ce da posibilitatea prezentatorului sa fie in largul sau, nefiind constrans de formatul fix de o ora.

Pentru cei ce nu stiu, game show-ul ”Ce spun romanii” reprezinta o competitie intre doua familii, ce trebuie sa ghiceasca cele mai populare raspunsuri la o serie de intrebari adresate unui esantion de 100 de persoane alese aleatoriu.

Oferta este valabila doar pana luni, 27 noiembrie, filmarile urmand sa aiba loc in ziua urmatoare.

Cumpara aceasta experienta aici, pe site-ul iwonder.ro!

 

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!