Now Reading
La Maison Lancel, leader-ul francez al marochinariei de lux inca din 1876, acum si in Bucuresti in noul boutique Lancel, de pe Calea Victoriei, nr. 112!

La Maison Lancel, leader-ul francez al marochinariei de lux inca din 1876, acum si in Bucuresti in noul boutique Lancel, de pe Calea Victoriei, nr. 112!

Revista Psychologies

La inaugurarea oficiala a boutique-lui Lancel care a avut loc azi, joi, 28 martie, au fost alaturi de Georgiana Palaz, detinatoarea francizei Lancel in Romania, domnii Fabrizio Cardinali, actualul CEO al companiei Lancel, si Daniel Sauge, Directorul de Vanzari Lancel. Cei trei au facut o scurta prezentare a brandului, au lansat noua campanie de promovare a posetei « L » si au raspuns intrebarilor jurnalistilor romani la conferinta de presa organizata cu ocazia inaugurarii, in incinta Hotelului Hilton, sala Le Diplomate.

« Creatiile/piesele noastre se adreseaza femeilor puternice, brandul Lancel fiind construit in jurul unor valori precum distinctie, feminitate, rafinament si modernitate » a declarat domnul Fabrizio Cardinali, CEO Lancel.

Casa Lancel propune o gama larga de genti si accesorii din piele pentru femei si barbati precum si produse sofisticate de bagajerie. In segmentul feminin, gentile iconice ale casei sunt: modelul Brigitte Bardot, modelul Adjani, modelul Premier Flirt si modelul L’Angele. In fiecare sezon aceste modele sunt produse in serii limitate care ofera clientilor o anumita distinctie si personalitate bine definita. O alta particularitate a casei este data de posibilitatea de a comanda genti unice, personalizate cu initialele clientului si confectionate din piei rare, speciale (crocodil, strut, piton etc.)

Casa Lancel a fost fondata in 1876 de catre Angèle Lancel care a deschis primul boutique langa Opera Garnier din Paris. Afacerea a fost dezvoltata de familia Lancel pana in 1997 cand a fost preluata de grupul financiar Richemont, cel mai mare grup de investitii detinator al marcilor de ceasuri si bijuterii (Cartier, Piaget, MontBlanc, VanCleef&Arpels, Roger Dubuis, Baume&Mercier, Alfred Dunhill, IWC, Jaeger-LeCoultre, A.Lange&Sohne, ShanhaiTai, Vacheron Constantin, Alaia, Chloe, James Purdey&Sons Ltd.).

 

L de Lancel, o geanta pentru „Elles”

„Elles” sunt frantuzoaicele si, in general, toate femeile binecuvantate cu chic natural, cu eleganta fara efort, cu incredere in sine debordanta: intr-un cuvant, cu stil. Lor le este dedicata poseta L. Pentru Casa Lancel, ele au fost intotdeauna eroine, surse de inspiratie fara sfarsit: femei ale lumii, femei cu inteligenta si spirit. Cu L, Maison Haute Maroquinerie – infiintata la Paris, in 1876 – aduce un omagiu unei atitudini, unui chic nealterat de ostentatie.

Originile sale sunt intr-un model de epoca din 1970, care se afla in muzeul casei. Acesta ofera o baza ideala pentru a sublinia liniile pure, materiale de inalta calitate si savoir-faire in artizanatul marochinariei de lux. Numai emblema discreta a doua cleme de metal in forma de L ofera un memento ca aceasta este o creatie Lancel, caracterul sau inconfundabil este reflectat in fotografia lui Patrick Demarchelier.

Expozitia Vintage compusa din trei dintre modelele celebre de genti ale anilor 1900, create de insasi Angele Lancel, fondatoarea marcii, va fi deschisa publicului larg in zilele de vineri, 29 si sambata, 30 martie intre orele 10.00-20.00.

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!