CITESTI ACUM
Maestrul ZEN Dokusho Villalba Roshi in Romania

Maestrul ZEN Dokusho Villalba Roshi in Romania

Dokusho Villalba Roshi, maestru ZEN


Maestru ZEN, scriitor si filosof , Dokusho Villalba este fondatorul Comunitatii Budiste Soto Zen Spaniole, al Templului Budist Luz Serena, fiind unul dintre cei mai cunoscuti militanti pentru integrarea spiritualitatii orientale cu cea occcidentala.

La Templul Luz Serena (Valencia) conduce sesiuni de meditatie Zen cu sute de participanti din toata lumea. In conferintele si workshop-urile de meditatie pe care le tine in intreaga Europa si in America de Sud, integreaza domenii precum psihoterapia si spiritualitatea, ecologia si traditiile samanice, meditatia Zen si artele vizuale. In cele trei zile in care maestrul va fi in Romania, va sustine o conferinta, un workshop de meditatie Zazen si va participa la lansarea cartii sale, „ZEN – calea catre A FI in era globalizarii”.

Elena Francisc Publishing prezinta

Maestrul ZEN Dokusho Villalba Roshi in Romania

26- 28 martie 2009

Programul evenimentului

Joi 26 martie , orele 18.30 :

Seara Maestrului ZEN

Elena Francisc Publishing

 

O intalnire informala cu mestrul Dokusho Villalba care va vorbi asistentei despre sansele de a invinge stresul, alienarea, starea de disconfort generata de societatea timpurilor moderne, cu ajutorul filosofiei Zen. In cadrul acestei intalniri va fi lansata cartea ZEN- A FI in era globalizarii, un bestseller international al carei autor este maestrul Dokusho Villalba, care va semna personal noua aparitie EFP.

Dokusho Villalba Roshi, ZEN – calea catre A FI in era globalizarii

In lucrarea ZEN – calea catre A FI in era globalizarii, maestrul Dokushô Villalba ne introduce in practica meditatiei zen, un extraordinar instrument de lucru cu noi insine, capabil a ne pune in contact cu cele mai subtile niveluri ale fiintei noastre. Auto-intelegerea ne ajuta sa devenim cu adevarat noi insine, sa fim stabili si echilibrati, acesta fiind baza cresterii spirituale.

In aceste timpuri dominate de materialism feroce, indepartarea de adevarata natura a fiintei noastre conduce la alienare, la neliniste si la nefericire. Iar cauza acestei stari este ignoranta. Dokusho Villaba deschide portile catre profunzimile fiintei, iar cheia este meditatia zazen. Aceasta nu este un raspuns spiritual la problemele unei lumi preponderent materialiste, ci un mod de a trai ce transcede spiritul si materia, unificandu-le.

Intalnirea va avea loc la Casa Satya, str. Banu Manta nr 25, sect 1 Bucuresti.
Intrarea este libera. Locurile sunt limitate.

Vineri 27 martie, orele 19.00 – 21.00:

ZEN pentru fiecare zi

Conferinta publica sustinuta de Dokusho Villalba Roshi

”ZEN nu este o practica spirituala, ci mai mult decat atat, caci se situeaza dincolo de spiritual si de material. ZEN inseamna a-ti concentra toata fiinta in ceea ce faci, orice ai face. Inseamna A FI. Inseamna a manca stunci cand mananci, a merge atunci cand mergi. A FI aici si acum, in orice moment. Nu este un mijloc de a atinge un scop. Este doar ceea ce este deja, la intensitate maxima. ZEN nu serveste la nimic anume… Si totusi..”

Conferinta va avea loc in cladirea Citybank Piata Victoriei, etaj 7, sala Uzinexport, Soseaua Iancu de Huneadoara nr 8, sect 1
Taxa de participare: 100 lei

Sambata 28 martie, orele 9.00- 21.00

Ziua de ZaZen

workshop de meditatie cu maestrul Dokusho Villalba Roshi

O zi de meditatie ZaZen impreuna cu un maestru, este o experienta pe care n-o veti uita niciodata. Dincolo de atitudinea corporala, mentala si emotionala ce caracterizeaza meditatia ZaZen, maestrul ne va invata sa practicam impreuna ”iluminarea tacuta”. Un dar nepretuit care ne va permite apoi sa regasim acea stare in orice moment al vietii noastre, atunci cand vom avea nevoie.

Conferinta va avea loc in cladirea Citybank Piata Victoriei, etaj 7, sala Uzinexport, Soseaua Iancu de Huneadoara nr 8, sect 1
Taxa de participare: 300 lei

Discount

  • Inscrierea la conferinta + workshop, 350 ron (discount 50 ron).
  • Inscrierea la conferinta + workshop pana la data de 13 martie, 300 ron (discount 100 ron).
  • Inscrierea la conferinta pana la data de 13 martie, 80 ron (discount 20 ron).
  • Inscrierea la workshop pana la data de 13 martie, 250 ron (discount 50 ron).

Plata se efectueaza in contul bancar ATT: RO83 BRDE 445 SV4232 5414 450, deschis la BRD Ag. Stefan cel Mare, Bucuresti – cu mentiunea “Dokusho (numele evenimentului sau evenimentelor la care va inscrieti)”.

Va rugam sa va confirmati participarea la adresa de e-mail [email protected] sau la numarul de telefon: 0731014258 – Alina Tomsa.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!