CITESTI ACUM
Mozart Rocks 2010 – un concert caritabil la Sala Palatului

Mozart Rocks 2010 – un concert caritabil la Sala Palatului

Revista Psychologies

Mozart Rocks 2010 – Sala Palatului luni 12 aprilie 2010 ora 20:00

Mozart Rocks, concert caritabil

Un concert special si un demers caritabil de calitate. 25% din incasarile din acest concert se doneaza Asociatiei Telefonul Copilului.

Biletele se pot obtine si prin donatie directa totala (100 % donatie) contactand Asociatia Telefonul Copilului la [email protected] sau sunand la 0740 111 468 intre orele 9:00 – 20:00 (inclusiv sambata si duminica).

Asociatia Telefonul Copilului este o organizatie neguvernamentala, non-profit, al carei scop este acela de a proteja copiii impotriva oricarei incercari de incalcare a drepturilor lor, impotriva oricarei forme de abuz, oferind asistenta gratuita prin intermediul liniei telefonice 116 111.

Asociatia Telefonul Copilului a fost infiintata in anul 2006, in cadrul programelor Phare finantate de Uniunea Europeana, fiind promovata prin intermediul campaniilor “Casa de Copii nu e acasa” si “Drepturile copilului sunt lege”.

In luna iulie 2008, Asociatiei Telefonul Copilului, in parteneriat cu Romtelecom, i-a fost acordata de catre Autoritatea Nationala pentru Comunicatii (ANC), licenta pentru implementarea numarului unic european de asistenta pentru copii, 116 111. Incepand cu data de 1 octombrie 2008, acesta a devenit functional la nivelul intregii tari in reteaua Romtelecom. Romania a fost a treia tara din Uniunea Europeana care a pus la dispozitia copiilor acest numar unic.

Serviciile oferite de catre Telefonul Copilului 116111 sunt urmatoarele:

  • Informare cu privire la promovarea si respectarea drepturilor copiilor.
  • Consiliere cu privire la promovarea si respectarea drepturilor copiilor.
  • Indrumare catre institutiile in masura sa acorde asistenta necesara.
  • Urmarirea modului de solutionare a cazurilor.
  • Monitorizarea respectarii drepturilor copilului in urma cazurilor inregistrate si informarea institutiilor abilitate cu privire la problemele intampinate de copii.

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!