Now Reading
Workshop: Implinirea nevoilor pacientilor

Workshop: Implinirea nevoilor pacientilor

Revista Psychologies

Centrul de Psihiatrie si Psihoterapie MINDCARE

Centrul de Psihiatrie si Psihoterapie MINDCARE, membru al MedLife Group,
organizeaza in perioada
2 – 5 Aprilie 2009
workshop-ul cu tema:

Implinirea nevoilor pacientilor

Ziua 1: Jucariile din „Lumea mica”
Jucariile din „Lumea mica” sunt folositoare atunci cand trebuie sa calatoresti sau ai la dispozitie un spatiu mic in care sa lucrezi. Sunt eficiente pentru a ajuta copiii internati in spital sau cei care sufera de boli terminale sa se exprime prin play therapy.

Ziua 2: Comunicarea eficienta
Acest curs introduce abilitati de care aveti nevoie pentru a lucra cu copii care au dificultati de comunicare, inclusive cei ce sufera de mutism electiv sau tulburari de spectru autist. Vi se vor oferi multe idei utile si amuzante legate de structura, repetitie si jocuri.

Ziua 3: Folosirea simturilor
In acest curs veti descoperi lumea si lucruri placute prin toate simturile. Veti invata modalitati practice pentru a va folosi simturile cu clientii vostri, inclusiv cu copii ce sufera de tulburari de spectru autist sau de alte dificultati senzoriale.

Ziua 4: Bodywork
Baietii care sufera de probleme emotionale nu isi apreciaza corpurile, folosesc un limbaj negativ si isi neaga puterea. Acest curs va va ajuta sa intelegeti mai bine baietii (si fetele) si va va oferi modalitati amuzante si practice de a lucra cu ei.

In data de luni, 6 Aprilie Roger Day va oferi supervizare in play therapy. Doritorii sunt rugati sa trimita mail la adresa [email protected] ro, specificand la subiect “supervizare” . Programul zilei de supervizare si costul vor fi comunicate ulterior.

Roger Day
Formator Acreditat, PTSTA, CTA, Certified Play Therapist, UKCP Registered Psychotherapist

Roger este un play therapist entuziast si psihoterapeut specializat in munca cu copii si familii, realizand o abordare creativa a terapiei. Este calificat pentru a preda Play Therapy si Analiza Tranzactionala. Este autorul a peste 15 carti, cele mai multe din ele pentru sau despre copii.

Christine Day
Formator Acreditat, NNEB (Educatori), Diploma in Counselling

Christine este specializata in terapia copiilor prescolari si foarte mici, avand o abordare practica a terapiei si trainingului.

Cursul se adreseaza: psihologilor, studentilor la psihologie, medicilor rezidenti si specialistilor in psihiatrie si psihiatrie pediatrica, medicilor pediatri, asistentilor sociali si in general tuturor terapeutilor care lucreaza cu copii, indiferent de tipul de terapie in care s-au format. De asemenea ofera oportunitatea realizarii unor „bucati” valoroase de terapie personala, metodele folosite fiind impactante nu doar pentru copii ci si pentru adulti.

Pentru persoanele care vin din alta localitate exista posibilitati de cazare la preturi rezonabile. Daca sunteti interesati de cazare va rugam sa ne contactati pana in data de 25 Martie 2009.

Cursul va avea loc la Colegiul Economic Viilor, Bucuresti, Str. Viilor nr. 38, sector 5.

Durata cursului este de 4 zile.
Programul cursului:

  • joi – vineri (2 – 3 apr), 13,30 – 20,30 cu doua pauze scurte;
  • sambata – duminica (4 – 5 apr), 9,30 – 17,00 cu o pauza de masa de o ora si jumatate si doua pauze scurte.

Costul cursului este de 500 RON.
Pentru persoanele care se inscriu pana in data de 25 Martie, inclusiv se acorda un discount de 10% (50 RON).
Se acorda reducere de 20% pentru studenti si medici rezidenti . Plata se va face direct, in prima zi de curs intre orele12.30 – 13.30.

Costul supervizarii va fi calculat in functie de numarul de participanti si va fi comunicat ulterior.

Va puteti inscrie trimitand un e-mail la adresa:
[email protected] ro

Informatii suplimentare : 0753 53 53 85, Ioana Pop

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!