Now Reading
Prajitura de fructe

Prajitura de fructe

Revista Psychologies

Ingrediente:

  • 450 g fructe uscate asortate;
  • 150 ml cidru (sau sampanie fructata);
  • 115 g cirese confiate, taiate marunt;
  • 55 g nuci prajite taiate;
  • 115 g faina alba;
  • 1 lingurita de praf de copt;
  • 2 lingurite de scortisoara, cuisoare;
  • 115 ml ulei;
  • 3 oua potrivite;
  • 175 g zahar brun;
  • 2 lingurite de esenta de rom sau coniac.

Preparare:

Peste noapte, lasa fructele la inmuiat in cidru sau sampanie, apoi adauga ciresele si nucile.

Intr-un bol amesteca uleiul, ouale si zaharul, adauga esentele de rom, fructele. Adauga faina, praful de copt si scortisoara si amesteca-le bine.

Unge tava cu ulei si tapeteaz-o cu hartie, apoi presara faina sa nu se lipeasca aluatul. Toarna continutul in tava si coace-l o ora si 20 de mi­nu­te.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top