CITESTI ACUM
Machiajul – accesoriul care îți oferă încredere!

Machiajul – accesoriul care îți oferă încredere!

machiajul-accesoriul-care-îți-oferă-încredere

Pentru a fi sigură pe sine, o femeie nu are nevoie de prea multe, o piesă vestimentară nouă care va îmbunătăți starea de spirit, sau cât de banal nu ar fi, un machiaj frumos care să scoată în evidență frumusețea naturală a femeii. Dar, de cele mai multe ori, femeile se confruntă cu diferite probleme la crearea machiajului perfect, spre exemplu persoanele cu tenul uscat pe care un machiaj arată inestetic dacă nu este realizat cu produse cosmetice speciale. Atunci când ne referim la trucuri pentru un machiaj rezistent, produsul cel mai indicat în acest sens este baza de machiaj. Acest produs creează un strat protector pe piele pentru a preveni influența produselor cosmetice decorative, și desigur crește considerabil durabilitatea machiajului.

Când vine vorba de pielea uscată, nu este ușor să obții un ten perfect.  Dar specialiștii au găsit soluții pentru orice tip de ten. O gamă largă de produse pentru tenul uscat poți găsi pe pagina magazinului online makeup.ro

Iată câteva sfaturi practice pentru a te ajuta să faci acest lucru.

  • Mai întâi de toate nu uităm despre produsele de îngrijire. Un machiaj va arată frumos doar pe o piele îngrijită. Astfel, nu uităm despre curățarea tenului și tonifierea acestuia, evident cu produse pentru pielea uscată.
  • Dacă ai pielea uscată, acordă atenție etichetei de pe ambalaj atunci când alegi o bază de machiaj. Caută un produs etichetat „hidratant”, pentru că și tenul obișnuit are nevoie de hidratare, iar cel uscat necesită o atenție și mai specială la acest capitol.
  • Pielea uscată este o piele subțire. Legăturile de colagen sunt distruse mai repede sub influența razelor ultraviolete dăunătoare, de aceea vă recomandăm folosirea produselor cosmetice cu protecție SPF.
  • Nu uita: pudra nepotrivită este dușmanul tău principal. Poate conține substanțe absorbante care, în cazul tău, pot provoca pierderi de umiditate. De aceea, alegi una potrivită pentru tenul uscat, mai ales că producătorii au avut grijă să menționeze destinația produselor cosmetice. 
  • Atunci când alegi între o bază de machiaj cu finisaj mat și una care oferă luminozitate și strălucire, optează pentru cea din urmă. Se întinde într-un strat uniform, nu se înfundă în ridurile fine și nu strânge pielea.
  • Înainte de a începe să aplici baza de machiaj, nu uita de o cremă hidratantă – în mod ideal, cel mai bine este să o folosești cu douăzeci de minute înainte de a aplica machiajul.
  • Pentru a nu corecta machiajul în timpul zilei și a nu suprasolicita pielea, foloseşte un primer (cu siguranță, hidratant!). În acest fel avem garanția că machiajul va dura toată ziua.

Sperăm că v-am convins că nu este imposibil să realizezi machiajul dorit pentru a te simți frumoasă și desigur, sigură în propriile forțe, gata pentru a cuceri noi culmi.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!