CITESTI ACUM
Masajul cu pietre calde elimină stările de epuizare fizică și mentală

Masajul cu pietre calde elimină stările de epuizare fizică și mentală

masajul-cu-pietre-calde-elimină-stările-de-epuizare-fizică-și-mentală

„Prin masajul cu pietre calde se urmărește îmbunătățirea fluxului energetic în întreg organismul, stimulând astfel circulația sangvină și limfatică. Atunci când circulația sangvină crește, crește și procesul de detoxifiere al ficatului și rinichilor, aceasta generând echilibrul întregului organism”, explică Dan Bujor, master trainer masaj.

Specialistul nostru susține, așadar, că masajul cu pietre calde contribuie la revitalizarea fizică, emoțională și psihică. De asemenea, această terapie vine cu rezultate excepționale în stările de epuizare fizică și mentală cauzate de volumul prea mare de lucru și de suprasolicitare.
Mai mult decât atât, există studii clare care susțin că masajul cu pietre calde are beneficii reale asupra imunității și calități somnului.

Tehnic lucrurile sunt simple. Rocile vulcanice, prin încălzirea lor la aproximativ 40-50 grade °C, înmagazinează o cantitate importantă de energie benefică. Prin masaj, întregul organism preia această energie, care se duce la fiecare celulă din organism prin meridianele energetice. În acest fel, sunt neutralizate energiile negative acumulate în corp de-a lungul timpului, se elimină dizarmoniile, stresul și se reface echilibrul întregii ființe.

5 beneficii reale asupra organismului tău

  • detoxifierea organismului prin eliminarea toxinelor de la suprafața pielii;
  • îmbunătățirea activității sistemului limfatic și sangvin;
  • îmbunătățirea afecțiunilor osteo-articulare;
  • diminuarea spasmelor musculare;
  • reducerea sau eliminarea durerilor acute sau cornice.

În plus, această perioadă a anului în care ne aflăm este la rându-i o indicație pentru masajul cu pietre calde. Sistemul imunitar evident scăzut după iarnă, organismul epuizat, readaptarea la alte temperaturi fac ca susținerea cu care vine acest tip de tratament să fie una de bun augur, evident.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!