Now Reading
Editura Herald lansează Mitul normalității, de Gabor Maté

Editura Herald lansează Mitul normalității, de Gabor Maté

Revista Psychologies
editura-herald-lansează-mitul-normalității-de-gabor-maté

Cum ne păstrăm autenticitatea într-o societate care promovează standarde de normalitate? Care este legătura dintre sistemul imunitar și psihic?

Mitul normalității, cel mai așteptat volum semnat de renumitul medic și specialist în domeniul adicțiilor și traumei, Gabor Maté este disponibil pentru precomandă la Editura Herald. Cartea este o investigație revoluționară a surselor bolilor, o critică încurajatoare a modului în care societatea poate favoriza dezvoltarea afecțiunilor cronice, și o cale către sănătate și vindecare.

„De ce anume va fi nevoie pentru a demonta mitul normalității?” se întreabă Gabor Maté, cu empatia unui vizionar care, în numele întregii umanități, ridică întrebarea-cheie ce ne-ar putea ajuta acum să facem ceva pentru a trăi o viață mai bună, pentru a dezmembra fabricațiile artificiale ale unui sistem cultural, social, politic, economic, de sănătate, juridic și educațional toxic, care a apăsat deja pedala autodistructivității. Cum am putea să demontăm de urgență percepțiile greșite, prejudecățile, punctele oarbe și neadevărurile care au devenit tacit și pe nesimțite normă socială și normalitate și care ne distrug sănătatea, starea generală de bine și speranța unui viitor bun?

Mitul normalității – Trauma, boala și vindecarea într-o cultură toxică este cartea momentului, cartea care ne oferă șansa unei treziri compasionale la adevărul esenței umane, cartea care ne-ar putea schimba viziunea asupra principiilor reale ale societății în care trăim și viziunea asupra unei societăți în care am vrea să trăim.

La cei 78 de ani ai săi, după zeci de ani de experiență în medicina de familie, ca specialist în îngrijiri paliative, în lucru cu persoanele dependente și cu AD(H)D, în lucru cu trauma, cu afecțiuni psihice și boli cronice, după mii de ore de discursuri publice educaționale, Gabor Maté face cadou lumii o carte pentru o nouă normalitate, la care cu toții putem contribui în mod conștient. Scrisă alături de fiul său Daniel, Mitul normalității este cea mai ambițioasă și urgentă carte a lui Maté de până acum.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top