CITESTI ACUM
Open-ul Tennis for People şi-a desemnat câştigătorii

Open-ul Tennis for People şi-a desemnat câştigătorii

 

Bucureşti, 30iunie2014Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a României a înmânat trofeele open-ului caritabil “Tennis for People”, în cadrul unei ceremonii de premiere desfăşurate sâmbătă, 28 Iunie, la Stejarii Country Club.

Open-ul caritabil “Tennis For People” s-a desfăşurat în perioada 26-28 iunie 2014, în cadrul Stejarii Country Club.

Turneul a atras 32 de jucători amatori din rândul managerilor de top şi personalităţi, incluzând partide de simplu şi de dublu mixt.

În cadrul evenimentului, Andrei Pavel şi Vlad Dancu au jucat meciul demonstrative în beneficial Fundaţiei Principesa Margareta a României.

Andrei Pavel-Vlad Dancu-si-Finalistii-Open Tennis-for-People-caritabil-28-iunie-2014-foto-Daniel-Angelescu

“Tennis for People” se află la cea de a treia ediţie şi are scopul de a strange fonduri vitale pentru copiii aflaţi în situaţii de viaţă dificile sprijiniţi la Centrul Comunitar Generaţii. Deschis în urmă cu şase ani,“Generaţii”oferă zilnic copiilor o masă caldă, servicii de tip after-school, activităţi creative, consiliere psihologică şi o tabără de vară.

Fundaţia Principesa Margareta a României mulţumeşte partenerului evenimentului –Stejarii Country Club, sponsorilor “Tennis for People”, ediţia 2014: Dynamic Parcel Distribution, Today Advertising, precum şi sponsorilor Centrului Generaţii: KPMG, RBS Bank, Carrefour, donatorilor şi partenerilor media: Amcham Romania, www.femeiinafaceri.ro, www.nineoclock.ro, www.tenisdecamp.ro şi www.treizecizero.ro.

ASR Principesa-Margareta a Romaniei-participanti- Open Tennis-for-People-28-iunie-2014-foto-Daniel-Angelescu

Fundaţia Principesa Margareta a României este o organizaţie neguvernamentală de elită înfiinţată în 1990 de Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a României cu sprijinul tatălui său, Majestatea Sa Regele Mihai I. De-a lungulcelor 24 de ani de activitate, Fundaţia a dezvoltat numeroase proiecte durabile în domeniul educaţiei, dezvoltării comunităţii, societăţii civile şi culturii, iniţiative ce şi-au adus contribuţia la reînnoirea spiritual şi socială a României.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!