Citești
Fursecuri cu stafide

Fursecuri cu stafide

Revista Psychologies

Ingrediente:

  • 250 g unt
  • 250 g stafide
  • 250 g faina
  • 250 g zahar
  • 3 oua
  • esenta de rom

Preparare:

Stafidele se curata si se pun intr-o cana cu apa. Se mixeaza zaharul si untul, apoi se adauga faina si ouale. Stafidele se scurg de apa si se adauga in coca.

Se unge cu ulei o tava de aragaz si se tapeteaza cu faina.

Se ia o lingura si se pune aluat din loc in loc (la distanta de 3 cm). Se coace la foc mediu timp de 20 minute.

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Vezi comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus
Prinde o reducere o dată în lună! Totul redus cu 30%
ABONAMENTE, CĂRȚI, EVENIMENTE
AGENDE PERSONALIZATE