Citești
Pricomigdale

Pricomigdale

Revista Psychologies

Ingrediente:

  • 250 g nuci sau migdale pisate
  • 6 albusuri
  • 3 linguri de faina
  • 10 linguri de zahar
  • un plic de zahar vanilat

Preparare:

Se bat albusurile spuma, apoi se adauga zaharul si se amesteca cu mixerul pana se intaresc. Se adauga faina, nucile si zaharul vanilat si se amesteca usor.

Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Cu lingura, se pun gramajoare de aluat din doi in doi centimetri.

Se lasa la foc mediu, timp de 15-20 minute.

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Vezi comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus

Prinde o reducere o dată în lună! Totul redus cu 30%
ABONAMENTE, CĂRȚI, EVENIMENTE
AGENDE PERSONALIZATE