Now Reading
Revista Psychologies, editia de octombrie 2015

Revista Psychologies, editia de octombrie 2015

Revista Psychologies

In luna octombrie revista Psychologies sarbatoreste 8 ani de existenta! In acest spirit aniversar avem o noua structura a revistei, un nou design si o coperta speciala cu cea mai puternica femeie din Romania – Laura Codruta Kovesi, intr-un interviu ce dezvaluie omul, nu functia.

Dosarul de octombrie este dedicat parintilor: cum sa fii o mama buna, ce presupune un tata prezent, de ce unii barbati nu se pot atasa de copiii lor si cum sa le punem limite bunicilor fara a naste certuri in familie?

Daca vrei sa depasesti frica de esec, sau sa inveti noi tehnici ce te vor ajuta sa iei decizii bune, articolele includ sugestii documentate stiintific.

Concesiile in cuplu sunt de multe ori un subiect sensibil, tocmai de aceea am intrebat un psiholog unde se opreste compromisul si ce este de facut pentru a avea o relatie sanatoasa.

O persoana care este intr-o relatie cu un om gelos, posesiv si manipulator, risca sa-si piarda increderea in sine si sa traiasca o viata plina de frustrari si suferinta. De aceea este esential sa identificam relatiile care ne fac rau si ce caracteristici au manipulatorii.

Stresul cauzeaza boli vasculare, probleme de dinamica sexuala, iar comunicarea virtuala este un stres major pentru creier, ba chiar adictiile (alcool, fumat) sunt dovezi clare ale unui stres prelungit pentru care nu s-au luat masuri… In acest context ne-am gandit sa iti dam cateva solutii pentru o viata nu tocmai zen, dar sigur cu mai putin stres.

In sectiunea Wellbeing te invatam cum sa iti prepari singura sapunuri, creme din ingrediente bio, iti spunem ce efecte au tocurile asupra sanatatii, dar si care este legatura dintre minte si corp – cum ajungem sa ne imbolnavim datorita emotiilor noastre.

 

Lectura placuta!

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top