Now Reading
Aventuri culturale in iunie la Fundatia Calea Victoriei

Aventuri culturale in iunie la Fundatia Calea Victoriei

Revista Psychologies

Fie ca doresti sa iti dezvolti anumite abilitati artistice, sa cunosti oameni entuziasti, sa iti extinzi cultura generala sau pur si simplu sa te relaxezi intr-un mediu care iti provoaca imaginatia si creativitatea, atelierele din luna iunie te ajuta sa incepi vara cu multa bucurie si culoare.

 

Din programul cursurilor noi de la Fundatia Calea Victoriei, te invitam sa incerci:

 

Atelier de Networking: Arta de a stabili si mentine relatii, cu Cristian Ezri, din 10 Iunie

Timp de patru saptamani, poti aprofunda arta de a stabili si mentine RELATII. Indiferent daca lucrezi intr-o corporatie, esti antreprenor sau student, acest atelier va functiona pentru tine,  avand in vedere ca vei lucra in grup, dar, mai ales, vei lucra cu tine insuti.

 

Atelier de aranjamente florale, cu Alina Maftei, din 11 Iunie

Iti propunem o introducere destinsa si relaxanta in arta aranjamentelor florale. De-a lungul celor trei intalniri, vei invata care sunt elementele de baza in DESIGN-ul FLORAL (forma, textura, spatiul si culoarea) si vei concepe diferite tipuri de aranjamente, care iti vor infrumuseta casa si propria viata.

 

Scoala de vara de desen: Creion, carbune, pastel, cu Teodora Varzaru, din 23 Iunie

Daca iti place sa te exprimi prin culoare si forma, atunci scoala de desen este locul potrivit pentru tine. La finalul acestui curs de desen vei avea informatiile si abilitatile necesare pentru a concepe o LUCRARE ARTISTICA originala, fie ca este vorba despre o pictura sau o lucrare de grafica.

 

Curs de initiere in fotografie: Tehnica Portretului, cu Marius Iacob, din 16 Iunie

Poti participa la un curs intensiv de fotografie, care imbina notiuni teoretice de fotografie cu activitatea practica si raspunde atat intrebarilor de ordin tehnic, cat si estetic. Acest curs de vara este adresat incepatorilor si contine informatiile generale de baza, plus exercitii practice pentru FOTOGRAFIA de PORTRET.

 

Scoala de vara: Islamul – inteles prin povestile sale cu Mario Barangea, din 30 iunie

La sfarsit de iunie poti calatori pe alte continente culturale, exotice si pline de simboluri ascunse, alaturi de unul dintre cei mai interesanti lectori ai nostri. La acest curs, poti descoperi cateva POVESTI profunde si simple, impreuna cu personajele lor intelepte si curajoase, care dezvaluie extraordinara lume a Islamulului.

 

De la Art Nouveau la Art Deco. Arta, moda si societate, cu Monica Neatu, din 30 Iunie

Daca esti pasionat de design, costum si istoria artei, poti explora Europa culturala de la inceputul sec XX, marcata de doua curente fermecatoare: Art Nouveau siArt Deco. Vei descoperi, cu ajutorul a numeroase imagini, documente si fragmente muzicale, modul in care societatea de la 1900 a reactionat in fata modernizarii, vei intelege sensibilitatile si extravagantele din Belle Epoque si din perioada interbelica.

 

 

Inscrierile la cursuri se fac la [email protected]

Vezi programul complet al cursurilor din luna iunie.

Mai multe detalii despre www.victoriei.ro

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!