CITESTI ACUM
Comunica eficient cu copiii la orice varsta

Comunica eficient cu copiii la orice varsta

Vino pe 18 iunie 2013 la scoala Jules Verne din Brasov intre orele 18 h 00- 20 h 00 pentru acesta conferinta destinata parintilor, cadrelor didactice, psihologilor, medicilor si tuturor celor care lucreaza si/sau sunt in contact cu copiii.

Participantii vor descoperi din perspectiva Metodei ESPERE® abordari concrete in situatiile cu care se confrunta un adult in relatia cu copilul, in functie de problematica specifica varstei copilului.

Cum putem obtine de la copil raspunsuri adecvate, fara sa ne folosim de recompensa sau pedeapsa, cum putem diferentia nevoile de dorintele lui, cum vom reusi sa-i oferim o ascultare empatica, care sa ne permita o comunicare relationala ? –sunt cateva teme ce vor fi abordate in cadrul conferintei.

Trainerul Antonia Noël va transmite participantilor o serie unelte si tehnici de comunicare ale Metodei ESPERE®. Aceasta pedagogie a comunicarii prezinta o abordare psihologica a copilului care permite dialogul, empatia si intretinerea unei relatii parinte-copil sanatoase si echilibrate.

 

Conferinta va avea loc la scoala privata Jules Verne (strada Paltinis nr.6) din Brasov, iar pretul unui bilet este de 45 lei.

 

Contact:

www.antonianoel.com

www.facebook.com/comunicaeficient

[email protected]

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!