CITESTI ACUM
„Prima mea experiență sexuală a fost ca în filmele americane cu adolescenți”

„Prima mea experiență sexuală a fost ca în filmele americane cu adolescenți”

Mai are prima experiență sexuală o însemnătate aparte? Teoretic, da, cel puțin pentru femei, și, în plus, le poate influența parcursul sexual de-a lungul anilor. Uite ce ne povestește o cititoare fidelă.

„Aveam 18 ani, eram în clasele a XII-a, iar el – coleg cu mine de liceu, de aceeași vârstă, dar la altă clasă. Ironia este că în clasa a IX-a și a X-a am fost, pur și simplu, topită după el, îndrăgostită până este urechi, iar el nici nu știa că exist, era unul dintre băieții cool.

Citește și:

După două întâlniri oribile îmi vine să rămân pe veci singură

Ești tristă pentru că ești singură? Lasă prostiile și fă-ți viața frumoasă!

Îmi amintesc cum, timp de doi ani, în fiecare pauză îmi luam una dintre prietenele din clasă și făceam o excursie până la parter numai ca să trec pe lângă clasa lui și să îl văd. Desigur, el nu mă observa.

Într-a XI-a, a trecut fiorul iubirii, deși îmi era, în continuare, simpatic, iar în ultimul an de liceu ne-am cuplat. Nici nu mai știu exact cum…, dar s-a întâmplat rapid și aveam senzația că ne cunoșteam de-o viață.

În prezența lui mă simțeam grozav, extraordinar de confortabil, liberă să fiu eu. Culmea, mi-a mărturisit că în clasa a XI-a începuse lui să îi placă de mine, dar nu a îndrăznit să facă nimic, pentru că «băiatul rău» al liceului începuse să mă simpatizeze și, cumva, nu putea să se bage peste el…

Deși cu omul ăla cred că am ieșit maximum o dată și în rest am vorbit la telefon. Așa că, după lupte seculare ce au ținut primii trei ani de liceu, în sfârșit, am devenit o pereche.

Cu tot tacâmul: cunoscut prieteni, părinți, plimbări în parc, discuții interminabile, certuri pasionale, emoții pentru BAC și admiterea la facultate, întâlniri organizate în funcție de meditații, gelozii groaz­nice din partea amândurora și, implicit, mult sex ori de câte ori puteam.

Deși eu eram virgină și nici el cu cine știe ce experiență, nu am așteptat prea mult până să ajungem în pat. Mă făcea să mă simt în siguranță, simțeam că este real interesat de mine, că își dorește să fie cu mine și nu poartă o mască a fascinației doar ca să se culce cu mine.

Așa că după două săptămâni de relație am făcut prima dată sex. Ce mi-a rămas în minte este atitudinea lui… extrem de grijuliu, atent cu mine, să îmi fie mie bine, să mă simt eu confortabil.

Jur: am fost extrem de norocoasă că a făcut parte din viața mea. Îi sunt atât de recunoscătoare și îl prețuiesc atât de mult!

Tocmai datorită acelei atitudini foarte securizante, viața noastră sexuală a fost cu artificii, picanterii interesante, fără inhibiții, conta plăcerea noastră și atât.

Sunt convinsă că acest start fericit a contribuit la conturarea întregului meu parcurs sexual și m-a făcut să mă simt foarte bine în pielea mea, să am maximă încredere în mine la acest capitol.“

Foto: Shutterstock

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!