Now Reading
6 lucruri pe care le poți face zilnic pentru a căpăta mai multă încredere în tine

6 lucruri pe care le poți face zilnic pentru a căpăta mai multă încredere în tine

Simona Stan
6-lucruri-pe-care-le-poți-face-zilnic-pentru-a-căpăta-mai-multă-încredere-în-tine

Încrederea în sine face parte din acele aspecte din categoria ușor de zis, mai greu de făcut și chiar și cei mai încrezători dintre noi au zile sau momente în care încrederea le lipsește. Căci ea, încrederea în sine, nu este o calitate statică. Ea reprezintă un mindset care cere efort și muncă continue pentru a o menține și îmbogăți. Necesită învățare, practică și îndemânare ca oricare altă abilitate pe care vrem să o stăpânim. Vestea bună este că, odată stăpânită, nu facem altceva decât să mai creștem. Și încă foarte mult!

Iată 6 modalități prin care putem exersa și dezvolta încrederea în sine:

1. Joacă-ți bine rolul

Limbajul nostru corporal poate spune imediat dacă suntem sau nu încrezători în noi înșine. Așa că este bine să te prezinți într-un mod care spune că ești gata să iei comanda și să controlezi orice situație. Ține capul sus, stai drept, adu-ți ușor umerii în așa fel încât să fie aliniați cu coloana și uită-te direct la persoana cu care interacționezi. Evită strângerile moi de mână și menține un contact vizual bun cu persoana care îți vorbește.

2. Poartă haine potrivite

Atunci când arăți bine, te simți bine. Dacă alegi îmbrăcămintea și accesoriile care ți se potrivesc ție, industriei în care lucrezi, mediului tău profesional și social și care te fac să arăți bine, asta îți va crește automat stima de sine. Pe scurt, îmbracă-te pentru succes.

Nu îți fie teamă să-ți lași personalitatea să strălucească și să fie potențată prin accesoriile pe care le porți. O bijuterie mai curajoasă sau o cravată mai colorată poate reprezenta un punct de interes și o bună plecare pentru orice conversație bună.

Citeşte continuarea pe www.learningnetwork.ro.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!