Now Reading
Cum ar arăta viața ta dacă nu ai avea bariere?

Cum ar arăta viața ta dacă nu ai avea bariere?

Revista Psychologies
Ai încredere in tine

“Pentru a fi fericită cu tine însăți trebuie să ai curaj și să acționezi!” – consideră Françoise Héritier, antropolog și entograf francez, așa cum a consemnat jurnalista Psychologies France Hélène Fresnel

Pare atât de simplu de zis. Mulți dintre noi când ne gândim la visele noastre ne punem atâtea bariere de gânduri și cuvinte încât nici nu mai apucăm să acționăm. Cercetările din domeniul psihologiei cognitiv-comportamentale arată că, de fapt nu este nevoie să aștepți să ai deplină încredere în tine ca să poți face acțiunile la care aspiri. Este suficient să schimbi puțin câte puțin din comportamente pentru a iniția un proces de creștere sau restaurare a încrederii în sine. Este o modalitate eficientă de a scăpa din cercul vicios în care amâni să îți transformi viața pentru că nu ai încredere în tine și aștepți ca de undeva să vină acea energie cu care să îți transformi viața.

Vino la Boost Confidence – online camp – evenimentul Psychologies ce va avea loc în luna mai 2021 și înveți în 7 zile de la 21 de mentori dinamica succesului.
Înțelegi ce te blochează, te pregătești pentru schimbare și acționezi!

Descoperă detaliile evenimentului aici!

Evenimentul nu înlocuiește terapia personală, este un spațiu de a cunoaște mentori și de a-ți face o idee despe instrumentele și tehnicile pe care terapia ți le pune la dispoziție pentru a face schimbări de durată în viața ta. Beneficiezi de experiența de mii de ore de practică ale speakerilor selectați, ai acces la informație timp de 21 de zile după eveniment și multe alte bonusuri în funcție de pachetul ales.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!