Now Reading
Cum să vorbești mai bine engleza în 9 pași simpli?

Cum să vorbești mai bine engleza în 9 pași simpli?

Revista Psychologies
cum-să-vorbești-mai-bine-engleza-în-9-pași-simpli

Te chinui sa vorbești engleza? Cu toții am trecut prin asta.

Cum să vorbești mai bine engleza corporate/ business? Ține cont de următorii pași:

1) Imită-i pe ceilalți. Imităm adesea modelele de vorbire ale celor cu care vorbim. Oamenii din jurul nostru pot vorbi într-un mod plin de energie, rapid și asta este ceea ce creierul nostru începe să imite. Acest lucru ajută la reducerea bâlbâielilor atunci ai conversații întrerupte, în general. Nu îți face griji cu privire la pronunțarea cuvintelor clar, deoarece studiile arată că imitația este una dintre cele mai bune modalități de a îmbunătăți pronunția.

2) Exersează. O modalitate excelentă de a-ți îmbunătăți pronunția este să vorbești cu voce tare și clar. Îmbunătățirile de performanță pot fi realizate stând în fața unei oglinzi sau vorbind la telefon în timp ce asculți feedback de la cineva. Nu îți face griji cu privire la bâlbâială, deoarece această tehnică o va reduce drastic dacă este făcută corect.

3) Învață expresii complete. Gândește-te la noile expresii ca la o unitate pe care nu o poți separa și folosește-le pentru a-ți îmbogăți discursul.

4) Nu întârzia să folosești ceea ce ai învățat. Odată ce ai învățat aceste cuvinte, ține-le în minte pentru conversațiile de zi cu zi.

5) Bucură-te. Pe măsură ce continui să înveți, nu uita să te bucuri atunci când vorbești limba cu încredere și fluență!  A continua să comunici în limba pe care o înveți este cheia pentru reducerea sau eliminarea impedimentului de vorbire!

Citește articolul integral pe Learning Network.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top