Now Reading
Explicarea instructiunilor reiki pentru public de catre Mikao Usui, fondatorul Usui Reiki Ryoho

Explicarea instructiunilor reiki pentru public de catre Mikao Usui, fondatorul Usui Reiki Ryoho

Usui Reiki Ryoko (metoda de tratament prin Energie Spirituala a lui Usui – n.t.) este ceva original, nu exista ceva similar nicaieri in lume.

Deci imi doresc sa transmit aceasta metoda publicului inspre beneficiul fiecaruia si sperand la fericirea fiecaruia.

Reiki Ryoho este o metoda originala bazata pe puterea intuitiva din univers. Prin aceasta putere, trupul devine sanatos, isi potenteaza fericirea vietii si linistea mintii.

In zilele noastre oamenii au nevoie de o imbunatatire si de o reconstructie interioara si exterioara a vietii lor, deci motivul pentru care lansez metoda mea publicului este acela de a ajuta oamenii cu afectiuni ale trupului si mintii.

Ce este Usui Reiki Ryoho?

Am fost binecuvantat acordandu-mi-se ultimele ordine al Imparatului Meiji. Pentru a-mi duce la indeplinire invataturile, antrenamentul si pentru imbunatatirae starii fizice si spirituale si pentru a pasi pe calea dreapta ca fiinta umana, inainte de toate trebuie sa ne vindecam propriul spirit.

In al doilea rand trebuie sa ne pastram trupul sanatos. Daca spritul nostru este sanatos si conform cu adevarul, trupul va deveni sanatos in mod natural.

Misiunea Usui Reiki Ryoho este aceea de trai o viata pasnica si fericita, de a-i vindeca pe altii si de a imbunatati fericirea celorlalti si a noastra insine.

Exista vreo asemanare cu hipnoza, metoda Kiai, vreo metoda religioasa sau orice alta metoda?

Nu, nu exista nicio asemanare cu vreuna din aceste metode. Aceasta metoda este menita sa ajute trupul si spiritul cu putere intuitiva, pe care eu am primit-o dupa un indelung si greu antrenament.


Atunci este o metoda spirituala de tratament?

Da, ai putea-o numi si asa. Dar s-ar putea de asemenea numi si metoda de tratament fizica. Motivul este ca Ki (termen japonez care semnifica Energie – n.t.) si lumina emana din trupul vindecatorului, in mod special din ochi, gura si maini.

Deci daca vindecatorul priveste intens sau respira deasupra sau loveste cu mainile zona afectata, durerea va disparea in afectiuni de genul: dureri de dinti, dureri acute, dureri de stomac, nevralgii, vanatai, taieturi, arsuri si alte zone cu dureri.

In cazul unei afectiuni cronice nu este usor, este necesar un anumit interval de timp. Dar pacientul va simti imbunatatiri inca de la primul tratament. A explica acest fenomen prin prisma medicinii moderne (este dificil si – n.t.) necesita mai degraba practica efectiva decat relatare. Daca veti simti efectele practicii veti intelege. Nici macar persoanele „carcotase” nu pot ignora efectul.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Pages: 1 2 3 4
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!