Now Reading
Horoscopul anului 2023

Horoscopul anului 2023

mihaela-totir2
horoscopul-anului-2023

Profilul astrologic al anului 2023 pentru fiecare zodie în parte te va ajuta să fii prezentă la momentele marcante din viața ta.

BERBEC: Pragmatic, energic și combativ

Jupiter îți stă alături, cu noroc și optimism. Organizează-te ca să nu te risipești și gândește înainte de a acționa! Berbecul va participa la eclipse, deci ai șanse să te înnoiești, să îți recreezi imaginea din rădăcini și să nu mai accepți compromis. Eclipsele pe axa Taur–Scorpion te îndeamnă spre o rutină sănătoasă și o abordare profesională cu totul nouă.

TAUR: Lentile noi spre lume

Cu Uranus în zodia ta, este posibil ca în cotidian să fi apărut schimbări lente, dar importante. Profită și lasă-ți deoparte încăpățânarea și controlul. Imprevizibilul încă face parte din viața ta, schimbările încă nu s-au terminat: sunt importante aspirațiile, prietenii, alegerea cercurilor sociale. Vara va fi bogată în oportunități de tot felul.

GEMENI: Alegeri

2023 începe lent: Marte retrograd în zodia ta te îndeamnă să faci curat! Dubla măsură nu mai ține în 2023, deci va trebui să alegi. Din Martie, Saturn în Pești îți testează limitele. Jupiter va fi în Berbec în prima parte a anului: profită de energia pozitivă pentru a-ți îndeplini dorințele și a pune în mișcare planuri de viitor. Vara te împaci cu tot ce ține de tine și te bucuri de un proces accelerat de vindecare și eliberare.

RAC: Succese profesionale și personale

Eliberat de numeroasele tranzite negative care te-au deranjat în ultimii ani, în 2023 înflorești. Cele trei luni a lui Pluto în Vărsător (Aprilie – Iunie) îți aduc o relaxare relațională cum nu ai mai trăit de ani buni. Oportunitățile de dezvoltare profesională se vor solda cu încasări pe măsură. Eclipsele din primăvară și toamnă pun reflectoarele pe viața sentimentală: te simți binecuvântată cu seducție și senzualitate!

Citește continuarea articolului în ediția de decembrie 2022 – ianuarie 2023 a revistei Psychologies sau abonează-te și primește revista lunar, prin curier.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top