Now Reading
Ia decizia de a face primul pas!

Ia decizia de a face primul pas!

mihaela-totir2
ia-decizia-de-a-face-primul-pas

Poate nu întâmplător tema revistei de luna aceasta este încrederea în sine. Astrele te testează la același nivel, oferindu-ți ocazia, ca pe parcursul acestei luni, să te uiți cu atenție la tine și să îți asumi cu subiect și predicat ce îți place, ce nu îți place, la ce poți renunța și pe ce drum vrei să pășești. Acum! Nu mai este timp pentru a gândi și a cântări prea mult, este nevoie acum de acea decizie de a face primul pas – pasul locomotiva – asumându-ți prețul, oricare ar fi el. De aici vine încrederea în tine, din disponibilitatea pe care o ai să îi plătești prețul corect!

Previziunile pentru fiecare zodie sunt mai jos, cu mențiunea de a te uita și la zodia din ascendent.

Berbec

Luna Mai este un moment excelent pentru a medita asupra valorii pe care o acorzi lucrurilor materiale deoarece acest lucru afectează modul în care te raportezi la bani, în general. Ai tendința de a exagera cu cheltuielile și de a-ți justifica excesele cu răsfățuri. Este cu adevărat un răsfăț dacă te răsfeți în fiecare zi? Felul în care relaționezi cu banii – resursele de care dispui, ca să lărgesc puțin sensul – se reflectă și asupra modului în care pui preț pe propriul sentiment de valoare de sine.

Taur

Sănătatea și starea de bine în general sunt cei mai buni indicatori ai încrederii în sine! În această lună poate apărea un disconfort resimțit la nivelul întregului corp. Dacă începi luna mai dificil, nu te îngrijora, deoarece la mijlocul lunii, multe dintre problemele cu care te confrunți își vor găsi soluția. Corpul este cel care te ghidează într-o astfel de „călătorie” tocmai pentru a înțelege ce înseamnă vindecarea cu adevărat, mai ales când experimentezi schimbări și transformări profunde în viața ta.

Gemeni

Astrele sunt cu tine în această lună, mai ales că după data de 21 Soarele intră în zodia ta. Totuși, de data aceasta este mai potrivit un tip de sărbătoare mai introspectiv. Nu înseamnă că nu ar trebui să ieși în oraș și să fii veselă. Dar dacă nu ești pregătită pentru o perioadă extrovertită, acordă-ți spațiu pentru a trăi o stare de solitudine semnificativă. Acesta poate fi, de asemenea, un alt tip de bucurie care te aduce mai aproape de tine în timp ce sărbătorești încă un an de viață.

Citește continuarea articolului în ediția de mai 2023 a revistei Psychologies sau abonează-te și profită de ofertele speciale!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top