Now Reading
Festivalul dezvoltarii personale Body Mind Spirit

Festivalul dezvoltarii personale Body Mind Spirit

Bucuresti, Sala Palatului – 26, 27, 28 Martie 2010 – Festivalul de dezvoltare personala Body Mind Spirit va avea loc la Sala Palatului in cursul weekend-ului de florii: 26-28 Martie 2010.

Festivalul promoveaza o viata echilibrata pe toate planurile: trup minte si suflet, iar pentru a asigura acest tel organizatorii au structurat Festivalul pe trei planuri principale:

 • expozitie cu vanzare de produse;
 • seminarii de dezvoltare personala;
 • manifestari artistice si sportive.

In cadrul seminariilor gratuite ce se desfasoara pe tot parcursul expozitiei, din ora in ora, isi vor expune temele personalitati din domeniu, precum Oreste, Dr. Cristian Andrei, Dr. Mircea Ciuhrii, Gheorghe Iovu, Ovidiu Bojor, astrolog Minerva. Pentru a va convinge cat de interesante sunt toate temele abordate in aceste workshopuri si a vedea numele personalitatilor care le vor sustine vizitati sectiunea de workshopuri in cadrul siteului festivalului, bodymindspiritfestival.ro.

Ca si in ceilalti ani, expozitia cu vanzare include firme de top, care va vor intampina cu oferte speciale, demonstratii, servicii si produse la oferta. Veti gasi produse naturiste, produse eco si bio, suplimente nutritive, cosmetice, parfumuri, articole de ingrijire personala, tratamente faciale si corporale, estetica, wellness si spa, masaj, medicina naturista, produse naturiste, suplimente nutritive, aparatura pentru sanatate, bijuterii, cristale, pietre semipretioase, ornamente exotice, decoratiuni interioare, articole sportive, educatie – dvd-uri, cursuri, carti si reviste.

Ca o noutate la aceasta editie, daca doriti pur si simplu sa veniti sa cititi o carte, am creat special coltul cititorului, un loc in care va puteti aseza si delecta cu lecturi ale cartilor expuse de editurile participante.

Body Mind Spirit Festival include si o latura artistica, special creata pentru a-ti delecta sufletul si a te relaxa, in mod gratuit. Programul artistic, la fel ca cel al seminariilor, se desfasoara pe toata durata festivalului, cu manifestari programate din ora in ora si din domeniile cele mai diverse:

 • teatru;
 • karate;
 • fitness;
 • aerobic;
 • Tai Chi;
 • Qi Gong;
 • jonglerie cu lumini;
 • dans sportiv si modern;
 • dans oriental;
 • prezentare de moda si nu numai.

Toate aceste activitati au rolul de a construi un cadru deosebit, ale carui caracteristici reflecta valorile sustinute de catre acest festival: sanatatea, armonia, implinirea mentala si spirituala, un mod de viata echilibrat sub toate aspectele.

Va asteptam cu drag sa ne vizitati si anul acesta, pentru a avea o experienta cel putin la fel de placuta ca editiile de succes din anii anteriori, unde am avut placerea sa constatam interesul mare generat de evenimentul Body Mind Spirit.

Festival, Body Mind Spirit

Persoana de contact:
Daniela Cristea
Email: [email protected]o
Mobil: 0726.10.33.57
http://www.bodymindspiritfestival.ro

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!