Now Reading
5 semne că el ar vrea să fiți mai mult decât prieteni

5 semne că el ar vrea să fiți mai mult decât prieteni

Relațiile de prietenie dintre bărbați și femei pot avea un alt substrat. Nu este valabil în toate situațiile, dar iată câteva semne că vrea să fiți mai mult decât prieteni.

Citește și:

Este prietenia dintre barbati si femei reala?

5 moduri de a face o despărțire mai ușoară

Se grăbește să îți ofere ajutorul

Este și firesc să te poți baza pe prieteni atunci când ai nevoie de ajutor. Ca femeie, uneori ai nevoie de ajutorul unui bărbat și automat, ai tendința de a-ți întreba sau solicita prietenii de sex masculin. Mai ales dacă iubitul nu este în peisaj.

Atunci când ceri ajutorul unui prieten, stabiliți împreună cum ți-l poate oferi în funcție de programul și disponibilitatea fiecăruia.

Dacă, însă, lasă tot deoparte (uneori chiar și timpul petrecut cu iubita) și dă fuga să te ajute, s-ar putea să prezinți un interes mai mare pentru el.

Oricât de flatant este pentru o femeie să fie curtată sau plăcută de un bărbat, corect și matur este să stabilești limitele prieteniei și să nu lași loc să se înțeleagă altceva, dacă nu îți dorești și tu mai mult.

 

Îți face cadouri?

Bărbații sunt destul de stângaci când vine vorba despre cadouri. Deseori uită aniversările părinților, iar de cadouri… nu mai vorbim.

Deși unii chiar au o aversiune față de a oferi un cadou (iar aici motivele sunt multiple), atunci când sunt îndrăgostiți oferă mici (sau mai mari) atenții persoanei în cauză.

Între prieteni, poate ai primit ciocolată sau ți-a făcut un prieten cinste cu prânzul ori cu o cafea. Dar dacă din partea lui cadourile devin mai semnificative sau substanțiale este un mic semnal de avertizare.

Nimeni nu oferă un cadou costisitor sau unul pe care ți-l doreai de mult, decât dacă dorește să te impresioneze.

 

Dacă rezistă la shopping…

Știm deja care este comportamentul bărbaților la shopping, comparativ cu cel al femeilor. Și cum arată cuplurile la shopping.

Ea caută frenetic prin magazine, iar el caută un scaun pe care să se așeze. Evident, dacă poate fi scutit de această tortură, cu atât mai bine.

…Și nu pentru că nu te-ar iubi, ci pentru că nici tu nu te-ai distra la un meci de fotbal cu prelungiri cu tot. Desigur, există excepții.

Un bărbat care se oferă voluntar să te însoțească la shopping și are răbdare cu tine, te place cu siguranță. Nimeni nu se supune la un astfel de supliciu dacă nu ar fi important pentru el să îți facă pe plac. Încă mai crezi că vrea să fiți doar prieteni?

 

Cum vorbește despre alți bărbați

Dacă ai vreo problemă amoroasă, prietenii sunt foarte utili pentru că îți pot vorbi din perspectiva bărbatului.

În timp ce noi femeile putem avea accese de „scenarită” cronică, bărbații ne dau o imagine mai clară asupra acțiunilor sau intențiilor altor bărbați.

Dacă te cerți cu iubitul, de regulă un bărbat va vedea lucrurile și din perspectiva celuilalt, dar te va încuraja să treci peste moment sau să găsiți o cale de rezolvare. Nu de alta, dar și el și-ar dori ca, într-o situație similară, iubita lui să procedeze astfel.

În schimb, un bărbat care este interesat de tine, va intra în detalii despre cum celălalt nu te merită, cum nu ar trebui să suferi din cauza nimănui, cum meriți ceva mult mai bun.

Un prieten rămâne obiectiv. Un prieten care dorește mai mult, îți va lua mereu partea.

 

Cât de multe ține minte

Suntem cu toții uituci chiar și în privința propriilor vieți și interese. Nu mai vorbim despre întâmplări mărunte sau detalii din viețile altora.

În linii mari, în grupurile de prieteni, mereu avem amintiri comune și povești de… repovestit. Dar detaliile fie ne scapă, fie sunt, undeva, în ceață.

Este plăcut să ai și prieteni cu o memorie bună, chiar de admirat. Dar aceasta, uneori, poate fi un semn că ești importantă pentru acel prieten.

Este drăguț să își amintească o glumă a ta, dar ce purtai când v-ați cunoscut, ce accesorii aveai și cum îți stătea părul… nu. Decât dacă te place ceva mai mult.

Foto: shutterstock.com

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!