CITESTI ACUM
Motivele pentru care Tinder are atata succes

Motivele pentru care Tinder are atata succes

Esti singura si iti cauti dragostea pe Tinder? Iata motivele pentru care oamenii folosesc astfel de aplicatii de gasire a unui partener mai mult sau mai putin ocazional.

 

In lumea intalnirilor online lucrurile par a fi mult mai simple. In functie de preferinte, varsta, sex, interese comune si de locul in care te afli, poti alege cu cine sa vorbesti. Dar de ce facem asta? De ce ne cautam dragostea pe Tinder sau pe alte aplicatii online? Iata care sunt principalele motive.

 

Relatii stabile sau sex ocazional. Desi motivatia principala pentru care folosim aceasta aplicatie atat de populara astazi este aceea de a gasi dragostea, potrivirea pe Tinder duce de cele mai multe ori la sex ocazional.

Intr-un procent mai mare decat femeile, barbatii care au utilizat aceasta aplicatie au ajuns sa aiba aventuri de o noapte.

Stima de sine. Cand un barbat pe care il gasim atractiv ne confirma ca sentimentul este reciproc, chiar si in mediul online, ne poate ajuta sa avem mai multa incredere in noi.

Aceasta nevoie de confirmare a aspectului fizic este mai mare la femei decat la barbati, desi tot ce vedem pe Tinder sunt niste fotografii.

Comunicarea pe Tinder. Desi comunicarea online este mult mai usoara, acesta nu este un motiv important pentru care oamenii intra pe aplicatie.

In plus, daca alegi aceasta varianta, e mai putin probabil sa-i intalnesti fata in fata pe cei pe care i-ai cunoscut pe Tinder.

 

Citeste si:

Limbajul trupului la prima intalnire

Sex de la prima intalnire?

 

Foto: 123rf.com

 

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!